Zera Khaibulaeva

Туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara

Туш Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara

Дві щіточки? А як це ? Я теж спочатку не зрозуміла як це можливо, а потім почитала опис туші і зрозуміла що до чого. Виявляється щіточка одним рухом-прокрутом трансформуються.

Як це працює- показую на відео. Кінцем ручки ми прокручуємо і регулюється щітка, таким чином ми обираємо подовжувати вії чи надавати їм об’єм. Перед нанесенням треба забирати залишки з щіточки, бо може бути зайва туш на віях.

Ця туш мені теж дісталася у подарунковому боксі. Раніше про неї я не чула, тому для мене це абсолютно новий продукт.

Ех, дівчатам з великими або густими віями можна сміло експериментувати, мені ж з моїми малесенькими і ріденькими віями тут не особливо не розгонишся😌

Але і для моїх вій мені сподобався ефект, туш гарно промальовує, має гарний чорний колір. Я маю проблему при нанесені, але ще жодна туш цю мою проблему не вирішила. Це напевно мої кривеньки ручки ніяк не навчаться фарбувати вії так, аби не замазати повіко😌Мені вже тут дівчата радили пробувати лайфхак з дзеркалом, але в мене все-одно замазане повіко. Думаю, тут діло в самих віях. Якщо я не стараюсь їх сильно припідняти і підкрутити, то повіко не замазується . Знаю-знаю, мій варіант- зробити ламінування або просто наростити. Але мої ноги ніяк не дойдуть до майстра. Тож маємо що маємо😌

На фото мої не нафарбовані вії і вії, на яких Max Factor Masterpiece 2 In 1 Lash WOW Volume & Length Mascara.

Щодо стійкості- стійкість хороша, туш не осипається. Також з поюсів- веганська формула. Вона також підходить для людей з чутливими очима та для тих, хто носить контактні лінзи.

Мені сподобалась ця туш, тож їй є місце в моїй косметичці 👍