Marinka🌈Rainbow

Mermade Hot Hot Lips

Mermade Hot Hot Lips

Всім привіт ❤️

Повнила свою колекцію бальзамів для губ цікавим засобом ) Виявляється в лінійці бальзамів Mermade є бальзам для збільшення об'єму губ ,такий собі плампер. Взагалі такими засобами я не захоплююсь оскільки ефект завжди недовго тривалий . Але цікаво було спробувати і я собі замовила.

Бальзам знаходиться в стандартній для Mermade упаковці з прозорого пластику, є зручний носик для нанесення. Бальзам насиченого рожевого кольору ,на губах прозорий . Консистенція масляниста , швидко застигає , але від тепла рук тане і перетворюється на легку олійку. Аромат мені дуже сподобався , пряний , мені нагадує персик з корицею. І ось саме цікаве ,який він у користуванні. Коли вперше нанесла бальзам на губи то взагалі нічого спочатку не відчула. Я звикла що зазвичай плампери впливають на об'єм губ завдяки ментолу у складі. Тут такого немає. Згодом на губах почало відчуватися тепло нібито від перцю, але легеньке,приємний зігріваючий ефект. Я трохи злякалась того що буде пекти , але такого не сталося. Тепло дуже ніжне.

Чи збільшився об'єм губ ? Візуально змін саме збільшення я не помітила , проте губки стали трохи рожевими від підвищеного притоку крові , стали виглядати більш соковитими та сяючими . Окрім того бальзам дуже комфортний , добре зволожує та живить . Взимку зігріваючий ефект дуже актуальний , тому я із задоволенням продовжу користуватися.

Дякую за увагу 🤗