SomovaFM

Скоштуємо Long Island від Fantasy Community Perfumes

Як же складно було обрати аромат, з якого б почалось моє знайомство з цим брендом. Асортимент вражає своєю різноманітністю та кількістю ароматів. Мені хотілось чогось солоденького, тому все ж вирішила розпочати саме з Long Island. Адже саме з коктейлю завжди розпочинається будь-яка зустріч з подругами 😉

Fantasy Community Perfumes - американський бренд нішевої парфумерії, який зародився в невеликому містечку в штаті Техас, в середині 20го століття. Така назва бренду була придумана не випадково, а саме аби відкрити поціновувачам магічний світ різноманіття парфумерії. Відповідно й логотип дуже підходить та закріплює загальну ідею бренду ще й візуально.

Пляшечка цього коктейлю мені приїхала в чорній упаковці з тим самим логотипом - це дуже гарно і відчувається якась унікальність. Самі парфуми в матовій скляній тарі з яскравою наклейкою виглядають дуже загадково, хоча сам дизайн простий і лаконічний, чим і манить до себе. Формат у 30мл ще й зручно носити з собою у сумочці.

Верхні ноти: Мандарин

Ноти серця: Полуниця, квіткові ноти

Базові ноти: Ваніль

Звісно в нотах ви не побачите ром чи текілу 😄 Але п'янкий солодкий присмак аромату все ж не поступається не менш п'янкому коктейлю.

Відкривши кришечку я одразу зрозуміла, що цей він мені сподобається. Після першого розпилу відчула солодку ноту ванілі і одразу ж увірвалась нота терпкого солодкого мандарина з легкою горіччю білої шкірки, що будоражить та розкриває усі рецептори.

Через пару хвилин аромат знов стає солодким. Відчуваю стиглу полуницю з домашніми вершками та цукром. І аромат солодкого алкоголю, який п'янить та кружить голову. В гарному сенсі, бо я не можу припинити вкушати цей запах.

Хвилин через п'ять до композиції доєднується та сама базова нота ванілі, яка надає теплоти та тримає усю симфонію разом. Вона не душить, не робить аромат приторним, бо свіжий мандарин не покидає це свято. Парфум ніби розтікається по тілу.

Це полуничне ігристе зі стиглими мандаринами, приправлене крихтою ванілі - аромат свята. Я просто в захваті від нього, він п'янить, зігріває та манить наносити його на себе знову і знову.

Аромат має гарний шлейф, в кімнаті де його розпилювала запах був відчутний пару годин так точно. Стійкість саме на шкірі до 3.5 годин. А на одязі яскравий шлейф пропадає десь години через півтори, але запах тримається навіть на наступний день.

Знайомство з новим брендом перевершило мої очікування, тому з радістю маю мету продовжити його та хочу спробувати й інші аромати.

17 грудня, 2023
SomovaFM
17 грудня, 2023