Alina_Demchenko

Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив

Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив
Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив
Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив

Я думаю що для багатьох з вас (хто авжеж читав або дивився цю історію), Гаррі Потер асоціюється саме з зимою, а точніше зі святами. Саме в цей час, по телевізору показували цю магічну історію, яка переносила нас у світ чаклунів і пригод. Тож хоча я люблю передивлятися фільм саме в осінній період часу, але саме зараз той самий час, коли треба розповісти про аромат який носить ім'я головного героя.

Вдихаючи аромат, я одразу поринаю у атмосферу самого Хогвартсу. Холодні та пряні ноти, малюють у моїй уяві величний та старий замок, а теплі та солокі - наче вогнище від каміна. І авжеж, я бачу чього хлопчика. Це такий Гаррі, якого ми бачимо на екрані. Хлопчик з темними пасмами і живими очима. В ньому є і дитяча віра у магію , є надія, але також в ньому є щось різке , бо йому занадто рано треба було стати дорослим. Але ми ж тут не через те що б прочитати психолгічну оцінку персонажа)))

З флакону, аромат відчувається з доволі активною деревиною, яка приправлена сумішью темного шоколаду. Аромат має теплі ноти та солодку димку. Густий та загадковий, ось таке враження складається від Гаррі саме з флакону.

Після розпилення на руку, з'являють доволі різкі трав'янисто пряні ноти. Доволі сильно нагадує бьдьян і кардамон, яка поєднується з маслянистою деревиною і наче з перцем. Зі старту відчувається алкогольний присмак і сам аромат здається гіркуватим. Такий початок має більш чоловічий характер і в мене були думки, що це не моє. Що ж відбувається далі ?

Наче скрестивши магічні палички, починається двобій цілком різних нот. Бальзамічні та терпкі стараються перебити м'які та ванільні акорди. І ця дуель звучить гарно. Близько до шкіри сидить темна та густа деревина, спеції і щось тварине. А ось димка - повністю протилежна. Кокосово-ванільне поєднання, так прекрасно поєднується з м'якою і солодкою деревиною, що переносить по настрою у перші два фільма з франшизи. Легкий, теплий і солодки.

Через деякий час, коли зовсім забуваєш про аромат, він стає дерев'яним і трошки кокосовим. Таке поєднання чимось нагадує мені Dolce & Gabbana The Only One Intense, але тільки схожим звучанням деревини та кокоса. Але в Гаррі він має трошки молочний присмак, як на мене.

Ноти аромату не описані пірамідою, то ж буду казати коли я їх чую:

  • Легкі спеції. їх я відчуваю протягом всього часу, але зі старту вони більш гіркі і гострі. Хоча вони не описуються, але я точно відчуваю кардамон і бадьян.
  • Кедрове дерево. Відчутний з середини і до кінця. Гарна і приємна нота.
  • Ванільна тонка. Відчутна з середини і до кінця. М'яка і затишна. Особливо гарно грає в шлейфу.
  • Кокос. Починаю чути з середини композиції, але більш виразний під кінець. Має трошки молочний присмак, наче кокосовий крем або кокосова цукерка в шоколаді.
  • Жасмин. Мабуть саме ця нота і нагадала мені про The Only One Intense. Не відчувається як окрема нота, але грає неймовірно приємна. Як і кокос, мабуть грає ближче до бази.
  • Оливкове дерево. Масляниста, гірка нота як на мене. Це те що мені скоріш за все і не сподобалась , бо мені воно пахне приторно трав'янисто, як листя дикої масліни.
  • Сандалове дерево. Воно точно в базі. Це мабуть моя найулюбленіша нота в світі.
  • Бурштин. Доволі відчутний біля шкіри. Смолянистий, густий і темний аромат.
  • Мускус. Ну я чекала на нього або на шкіру чи амбру. Теж нота яка мене відлякує і яка прям любить вилізти куди її не звали. Додає анімалістичних нот .
  • Олія какао. Відчутний в середині разом з кокосом і активний сам по собі в базі. Його б хотілось чути трошки яскравіше.

Насправді я помітила, що доволі багато уділяла часу саме негативним аспектам аромату. Чому так ? Все доволі просто. Якщо я б почала писати про атмосферу, яку він викликає, про те що він буквально переносить мене у фільм, що робить мене головним персонажем - його б захотілось купити одразу. Але я згадує наше перше знайомство, коли я писала Anna_feerie , на скільки він різкий і мускуліний. Це аромат якому треба відстоятися, аромат який любить теплі руки і зігріває у мороз. В ньому є багато нот, які можуь відштовхувати, але це робить його характерним і приємним. Мене заворожує його магічність, ця тепла деревина і доволі їстівні солодкі ноти. Це хлопчик якому 11 років і він тільки що зайшов купити свою першу чарівну паличку і в цей же час, це хлопчик який стоїть посеред руїн Хогвартсу і з жахом дивиться на всі сльози людей....

Аромат підійде для тих хто любить дерев'яні ноти, для тих кого не лякають пряні ноти. Я б назвала аромат пряним, теплим, дерев'яним і солодким. Як на мене - повністю схоже на персонажа.

А яким ви уявляли Гаррі Поттера ?

Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив
Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив
Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив
Ще один аромат від Unusual : Гаррі Поттер - Хлопчик який вижив