Strange Love

Нюдовий блиск, який рекомендують візажисти

Нюдовий блиск, який рекомендують візажисти

Bell Color Lip Gloss рекомендують візажисти, тому було цікаво протестувати цю красу. Я користуюся блиском у відтінку 10 останні тижні і залишилася дуже задоволена.


Відтінок 10 - це ніжний рожевий колір, який ідеально підходить для повсякденного макіяжу. Він надає губам легкий блиск і візуально їх збільшує. Містить дуже дрібний шиммер, проте на губах його не видно абсолютно. Також Bell Color Lip Gloss не збирається білою смугою у кутках губ.


Блиск має кремову текстуру, яка легко наноситься і рівномірно розподіляється по губах. Аплікатор малий і твердий, тому дозволяє нанести потрібну кількість блиску тоненьким шаром. Завдяки цьому губи не липкі, проте ефект скла на губах є.


Блиск тримається протягом декількох годин. Він не зникає з губ повністю навіть після перекусу: відчуття вологи на губах залишається.


Bell Color Lip Gloss має легкий солодкий ванілтно-кавовий аромат, він ненав'язливий і не викликає алергії.


Я б поставила блиску для губ Bell Color Lip Gloss у відтінку 10 оцінку 5 з 5. Це хороший продукт, який ідеально підходить для повсякденного використання. Він надає губам гарний відтінок, легкий блиск і візуально їх збільшує.

Нюдовий блиск, який рекомендують візажисти
Нюдовий блиск, який рекомендують візажисти