wowmom

"Губи, як цукерки", або додаємо трохи рожевих віддінків цієї весни

"Губи, як цукерки", або додаємо трохи рожевих віддінків цієї весни

Привіт, красуні!

Як на мене, весна - це ідеальний час для того, щоб почати додавати яскраві барви в повсякденний макіяж. Нарешті вийшло сонечко, все навколо оживає, а це означає, що вже пора відкласти холодні нюди в дальній закуток, і приміряти на себе всі віддінки рожевого.

Сьогодні мені хочеться вам показати дуже красиве ніжне комбо для губ, яке, впевнена, оцінять дівчатка зі світлим волоссям. Таке поєднання, я вважаю, класно освіжає образ, і, сподіваюсь, воно вам також сподобається.

Для красивого ніжного макіяжу нам знадобиться олівчик для губ Bourjois та блиск для губ Bell.

"Губи, як цукерки", або додаємо трохи рожевих віддінків цієї весни

Я, чесно кажучи, якось раніше не звертала уваги на олівці від Bourjois, та дарма! Це дуже класний якісний, і головне, стійкий засіб для губ.

В мене віддінок 02 Cotton Candy, і назва повністю співпадає з тим, що ви отримаєте на губах.

Більш дівчачого, ніжного, цукеркового віддінку годі і уявляти.

Не дивлячись на те, що олівчик не гелевий, а звичайний дерев'яний, грифель м'який, чудово передає пігмент, і не дряпає губи.

Але, в одночас, він достатньо твердий, для того, щоб чітко промальовувати контур.

До речі, точиться олівець звичайною косметичною точилкою без всіляких проблем.

Зазвичай, я його використовую замість помади, і повністю профарбовую губи.

Мені так подобається віддінок, ви собі не уявляєте.

Це такий теплий рожевий колір, який інколи виглядає аж неоновим, але при цьому, він досить стриманий, і не надто "барбішний".

Як ви зрозуміли, описувати віддінки - це моє:-)

А якщо поверх олівця нанести якийсь ніжно-рожевий блиск (в моєму випадку це Bell у 10 віддінку (обожнюю його)), то це взагалі відвал всього.

Ваші губи будуть схожі на цукерки:-)

До речі, тримається таке комбо достатньо довго, адже олівець стійкий, і гарно тримає контур на протязі дня, а блиск можна підправити в будь-який момент.

Тож, красуні, я відкрила для себе в минулому році два дійсно якісних засоба для губ, які в поєднанні, виглядають просто нереально круто. Дуже хочу спробувати інші віддінки Bourjois Levres Contour Edition і поповнити колекцію блисків від Bell.

Дякую за увагу 😘