krutoguuz

Total рутина від Needly

Total рутина від Needly

Поки маю в повному розмірі тільки їхній лосьйон, але мене це не зупинило і я придбала кілька пробників, щоб все спробувати. Тому сьогодні поговоримо про враження, склад і тд.

Total рутина від Needly
  • Needly Mild Deep Cleansing Oil

Склад:

Ethylhexyl Palmitate, Sorbeth-30 Tetraoleate, Triethylhexanoin, Caprylic / Capric Triglyceride, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Pogostemon Cablin Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemaru) Leaf Oil, Caprylyl Glycol, Camelia Japonica-Seed Oil, Candida Bombicola / Glucose / Methyl Rapeseedate Ferment, Ethylhexylglycerin, Argania Spinosa Kernel Oil, Camelia Sinensis Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) -Bran Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera ( Grape) Seed Oil, Water, Butylene Glycol, 1? 2-Hexanediol, Saponaria Officinalis Leaf Extract, Limonene, Linalool.

Враження від використання:

Запах приємний, трав'яний, я таке люблю. Текстура прозора та досить рідка. Багато хто писав, що вона погано змиває туш, але в мене вона не дуже стійка, тому такого не помітила. Досить комфортно розприділяється по шкірі та чудово емульгується. Що важливо було для мене, як для людини, що носить лінзи, що навіть при нанесення на зону очей при змивання, потім видно. А не туман ще годину так, як буває після деяких.

Про склад:

Оливкова, олія нагідки, олія жожоба, соняшникова, рисова олія, виноградна - ці олії мають низьку комедогенність. А ось кокосова олія тут питання, вона має високу комедогенність, якщо попередні мають 2, то ця 4. Тому по рекомендаціях від бренду, тут все вірно. Найкраще вона буде для нормальної та сухої шкіри. Бо вона потенційно комедогенна. Тож тут використовується в якості ароматизаторів пачулі, розмаринова олія та ліналол.

Тому для власниць жирної шкіри, я б радила його все таки оминати.

  • Needly Mild Cleansing Gel

Склад:

Water, Potassium Laureth Phosphate, Glycerin, Butylene Glycol, Potassium Cocoyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Quillaja Saponaria Bark Extract, Caprylyl Glycol, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Salicylic Acid, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Phytate, Citric Acid, Sodium Citrate, Fragrance(Parfum).

Враження від використання:

М'якенька, знову ж таки трав'яний аромат. чудово вспінюється, має прозорий колір та рідку текстуру. Після не відчувалася стягнутість.

Про склад:

В основі м'яка Potassium Laureth Phosphate та інші м'які ПАР на основі витягів з кокосу, а ткож саліцилова кислота. Гліцерин та інші зволожувачі.

В цілому ця пінка по дії та складу мені сподобалося, тому не відкидаю думку про повнорозмірний засіб 🙈

  • Needly pH Balancing Essence Lotion

Склад:

Water, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Cetyl Ethylhexanoate, Niacinamide, Vinyl Dimethicone, Butylene Glycol, Panthenol, Carbomer, Cetearyl Olivate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Sorbitan Olivate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Biosaccharide Gum-1, Albatrellus Confluence (Mushroom) Extract, Saccharomyces Ferment Filtrate, Ethylhexylglycerin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Adenosine, Centella Asiatica Extract, Hydroxyethylcellulose, Disodium EDTA, Houttuynia Cordata Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Artemisia Vulgaris Oil, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Tromethamine, Myristic Acid, Sodium Hyaluronate, Dextrin.

Враження від використання:

Цьому лосьйону я готова співати оди, дуже його люблю. Гелева текструра з бежевого кольору, тут немає яскраво вираженого аромату, він є але мінімальний, ненав'язливий та не трав'яний. Засіб дуже універсальний, може бути в якості тонеру, сироватки або крему. Залежить від кількості нанесення та послідовності.

Про склад:

Тут на 1 місяці бачимо воду в якості розчинника, що і свідчить нам про легку та гелеву текстуру. Далі в якості зволожувачів пропандіол та гліцерин, 1,2 - гексанедіол, цетилгексаноат, бутиленгліколь та інші. Також в складі є ніацинамід, карбомер, екстракт розмарину, екстракт центели, гіалуронова кислота трьох видів, ну і звичайно ж екстракт гриба Альбатрелуса та ще чимало інших компонентів.

Підсумову.чи можу сказати, що склад богатий і реально працюючий. Засіб чудово працює зі шкірою, він моя любов!

  • Needly pH Balancing Rich Cream

Склад:

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Squalane, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Saccharomyces Ferment Filtrate, Cetearyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Camellia Japonica Seed Oil, Vinyl Dimethicone, Albatrellus Confluens (Mushroom) Extract, Cetearyl Olivate, Panthenol, Propanediol, Carbomer, Sorbitan Olivate, Cetearyl Glucoside, Caprylic / Capric Triglyceride, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Hydrogenated Polydecene, Ceramide NP, Hydrogenated Lecithin, Artemisia Vulgaris Oil, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Tricholoma Matsutake Extract, Trideceth-10, Camellia Sinensis Leaf Extract, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Cicer Seed Extract, Rhododendron Chrysanthum Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Eclipta Prostrata Extract, Dextrin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glucose, Houttuynia cordata Extract, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Trometham ine, Melia Azadirachta Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopherol.

Враження від використання:

Текстура густувато гелева, бежево- персикового кольору, поглинається швидко, має щільнувату текстуру, запах не сильно виражений, більш нейтральний.

Про склад:

Тут ми можемо помітити водну основу, сквалан, гіліцерин, масло ші, ніацинамід, екстракт ромашки, екстракт гриба Альбатрелуса, пантенол, керамід, центела і все ніби класно, зволожує, заспокоює, працює з барєром, але.... Vinyl Dimethicone або Methicone Silsesquioxane Crosspolymer це речовина, яка заповнює нерівності, зморшки і чим більше молекула цього компоненту, тим більше видно візуальний ефект.

Підсумувуючи враження про цей засіб, скажу так, він мені щиро не сподобався. Він має на перший погляд приємну текстуру, але якась вона ну не така, не дуже приємна по відчуттях. Хоча цей засіб, як зазначає виробник для сухої та нормальної шкіри, а точніше себодефіцитвої. То навіть в цьому випадку можна знайти, щось краще по ціні та якості. Цей засіб з усіх, що я спробувала від цього бренду мені сподобався найменше. Тут однозначно перемагає Needly Panthenol Water Gel Cream він мені сподобався.

Користувалися засобами цього бренду? Є якісь фаворити?