Христина 🌺

Пробники, які я використала…

Пробники, які я використала…

1). Weleda skin food. Цей крем тільки для сухої шкіри. І якщо, наприклад, CeraVe, A-derma чи Atopalm позиціонують себе як для сухої, але також ідеально підходять для жирної...то тут таке не пройде. Зараз в мене шкіра нормальна, після ретинолу місцями суха. Цей крем залишає липку плівку...потрібно достатньо часу, щоб вона ввібралася. Макіяж теж не " ах" лягає. Він хіба для мега сухої шкіри. Але через ту жирну плівку я б краще обрала A-derma чи Atopalm. Зате для рук він ідеальний...дуже класно їх зволожує.

2). Денний крем Weleda з екстрактом гранату. Він дуже густий. Тим самим не дуже економний. Загалом- міг би бути. Але, тут відіграє роль ціна. За таку вартість я б обрала трохи кращі. Склад гарний, є пептиди, гранат...тут він натуральний. Про підтягування зморшок в ліфтингу ефект- говорити не варто, бо звісно цього пробника замало.

3). Сироватка Collistar під очі ( вона мені прийшла в подарунок до замовлення боксу). Сироватка рідка, як водичка. Пробника мені хватило ~ на тиждень. Не липка, але утворює плівку. Загалом непогана, але ефекту "вав " очікувати не варто. Коли встаєш зранку, ніби виспалась, а таке враження, що гуляла цілу ніч😂- то вона не допоможе, набряки не зніме.

4). Крем Payot jour. Враховуючи мій поганий досвід з вітамінним кремом Payot, до цього я теж поставилась дуже скептично і обережно. Але ні, це дуже класний крем. Тут варто сказати, що він гарно розприділяється по шкірі і дуже економний. Мені цього пробника вистачило ~ на 5 днів. Він не пахне машинним маслом ( так як раз попередній). Тут легенький запах персика. Колір теж персиковий. Склад досить непоганий, як б сказала корисний: ши, ретинол, ніацинамід, пантенол, малахіт, токоферол, лактоза, молочний білок. Він швидко поглинається і не залишає плівки. Від нього в мене дуже позитивні враження, на весну/ осінь це ідеальний варіант.