Hanna Domashenko

Ароматний батл: Chanel&Ajmal

Ароматний батл: Chanel&Ajmal

оворити про дюпи у світі парфумерії - мабуть, одна з найпопулярнішх тем на просторах інтернету. І це не дивно, адже завжди хочеться зекономити, якщо це можливо!

Східний, квітковий аромат Coco Mademoisell Chanel - це один з найнеповторніших, класичних ароматів, що має безліч прихильниць! Він дуже стійкий, дзвінкий та має неймовірний шлейф! Аромат дуже витончений і буде виглядати дуже дивно разом зі спортивним костюмом та кросами, тому буде ідеальний на побачення чи на вечірній вихід.

На старті парфум розкривається цитрусовою нотою бергамоту, апельсину та грейпфруту, але ця цитрусова нотка не така яскрава та свіжа, а лише для того, аби підкреслити витонченість квіткового букету в серці парфуму: троянду та жасмин! Також в серці аромату гарно обіграно лічі, що додає аромату соковитості. База аромату - це пачулі, ваніль, мускус та ветівер! Для мене найяскравіше тут грають саме пачулі, що придають аромату таку собі "припиленість" (в хорошому розумінні), а ваніль, як на мене, грає якоюсь пудровою ноткою у шлейфі. Аромат неймовірний! Його точно варто спробувати хоча б у форматі пробничка!

Ароматний батл: Chanel&Ajmal

Як на мене, Raindrops від Ajmal -  це гарний, якісний арабський аромат, натхненний ароматом Coco Mademoisell! Він такий самий стійкий, але не має надто гучного шлейфу, я би сказала, що шлейф тут посередній, але при цьому досить помітний. На старті це Coco Mademoisell один в один, але в шлейфі цей аромат трохи легший, бо пачулі тут не такі яскраві, як у Chanel. Також у Ajmal мені не вистачає в шлейфі тієї ніжної, пудрової нотки, як у оригіналі. Але тим не менш, цей арабський красунчик мій новий краш! Я хочу придбати повний розмір цього аромату. До того ж, на мейкап є чудові подарункові набори Raindrops за дуже приємною ціною!

Висновок. Не Chanel, але Ajmal дійсно достойний аромат! Ціна класна, якість чудова.