Lancôme Idôle Now - новинка 2023 року
Чому я кажу No цьому Now
Вихід нового парфюму Lancôme Idôle в 2019 році був реально сенсаційним. Він супроводжувався великою рекламною кампанією, семпли щедро роздавали і вкладали в глянцеві журнали. Акцент був зроблений навіть не стільки на сам парфюм, скільки на флакон - тонкий, вишукано-мінімалістичний, впізнаваний без надписів.
Навіть я не витримала натиску реклами і купила флакончик Idole. Я вже писала про нього, можна почитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/17114/
На хвилі популярності Lancôme починають кожного року, окрім ковідного, видавати фланкери та лімітовані версії. Всі вони мають трояндово-ванільне звучання з нюансами (їх вкажу в дужках). Отже подивимося хронологію випусків:
2019 - Lancome Idole
2019 - Lancome Idole L'Intense (чистий шипр)
2021 - Lancome Idole Aura (сіль)
2021 - Lancome Idole Emily in Paris лімітка
2021 - Lancome Idole Valentine's Day - найдорожче лімітоване видання
2022 - Lancome Idole Nectar (попкорн)
2023 - Lancome Idole Now Eau De Parfum Florale (орхідея)
Ознайомившись зі всіма фланкерами, хочеться сказати, що дуже важливо вчасно зупинитися. І треба було це зробити на Nectar.
2 тижні тестую Now, намагаюсь зрозуміти задумку автора і не можу.
Роздивимося ноти, тут їх настільки небагато, що аж три.
Верхня нота: Концентрат троянди;
Нота серця: Біла Орхідея;
Базова нота: Ваніль.
Здавалося б, а що тут не так? Всього занадто багато:
▫️троянда така груба, наче перемелена через м'ясорубку і дає як надмірну квітковість, так і травянистість;
▫️орхідея надає ретровості, вона мильна, з гірчинкою;
▫️здавалося б ваніль, будь ласка, ваніль🙏 врятуй, згладь ці голосні квіти, надай солодкості. Але це не ваніль, а хімічний ванілін, і він не хоче нічого згладжувати, а хоче співати соло, не попадаючи в ноти.
І ще на шкірі мені таку цікаву ноту видає. От знаєте, як квіти довго в воді постоять, потім вода така з неприємним душком? Оце воно, нота трав'яної затхлості.
При всій моїй любові до бренду Lancôme, з впевненістю можу сказати, що це найневдаліший парфюм, і не тільки з серії Idôle.
Не знаю, чи продовжать випускати фланкери, але на мою думку треба припинити "доїти" цю Ідольну корову і не видавати чергове Now, якому всі скажуть No. Xочеться побачити від бренду щось новеньке і за формою, і за вмістом.
Коментарі (0)