YuliHrytskoff

WATERMELON EXPLOSION BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

WATERMELON EXPLOSION BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Не так давно у американського бренду нішевої парфумерії FANTASY COMMUNITY PERFUMES (FCP) вийшла нова колекція ароматів під назвою «Tender». На даний момент до неї входять 7 ароматів, серед яких представлені як жіночі, так і чоловічі, а також унісекс аромати. Так як класична колекція парфумів, з якими я познайомилась, мені надзвичайно сподобалась за звучанням, розкриттям та якістю, повз новинки я пройти не змогла, і взяла декілька ароматів для знайомства. Отримавши свої заповітні флакончики, я зрозуміла, чому саме «Tender»… Хоч кожен із ароматів, які я обрала, є оригінальним та неповторним, але їх об’єднує дещо спільне – НІЖНІСТЬ! Якась особлива делікатність та невагомість, які заповнюють простір після першого ж розпилення! Ейфорійні аромати…

Але не буду так далеко забігати наперед, а розповім вам про перший аромат з нової колекції, із яким я познайомилася і який просто неймовірно припав мені до душі - WATERMELON EXPLOSION.

Вже традиційно, парфуми приїхали до мене запакованими у стилізований брендований бандерольний пакетик із логотипом бренду на його лицьовій стороні.

Сам флакон, у який розфасовані парфуми, виготовлений із міцного, доволі грубого матового скла. На лицьовій стороні – етикетка ніжно-рожевого кольору із найменуванням бренду та аромату, його концентрацією та об’ємом, а також зображенням символу бренду – феєю із флакончиком парфумів у руках, що сидить на півмісяці.

Флакон міцно закривається пластиковою кришечкою, стилізованою під золото. Кришечка самостійно не злітає та не відкривається, що дозволяє спокійно носити флакончик парфумів у сумочці.

Флакон оснащений розпилювачем, який працює абсолютно безпроблемно, не заїдає, рідину подає рясно, але дрібнодисперсно.

Об’єм мого флакончика – 30 мл. Також на сайті бренду представлений тестер такого ж об’єму, мініатюра розміром 11 мл та пробник аромату об’ємом 2 мл.

Прем’єра аромату – 2023 рік.

Група (сімейство) аромату – свіжі.

Стать – жіночі.

Концентрація - Extrait de Perfume.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: США.

Згідно опису на офіційному сайті бренду, піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Кавун

Середні ноти: Зелене листя

Базові ноти: Кардамон

Композиція аромату стартує надзвичайно реалістичними, освіжаюче-соковитими нотками кавуна. От знаєте, коли в спекотний літній день дістаєш із холодильника холодний, стиглий кавун, нарізаєш його на скибочки, а він від стиглості аж потріскує, розбризкуючи навколо ароматно-солодкий нектар… Саме кавуновою м’якоттю, якраз в міру стиглою, соковитою, з легкою солодинкою, розпочинає своє звучання аромат Watermelon Explosion. Розкривається композиція дуже швидко і, вже буквально за декілька секунд, аромат починає збагачуватись зеленими листяними нотами, які надають загальному звучанню ще більшої свіжості, але, водночас, стримують її ніжною терпкуватістю. І лиш в базі, ледь-ледь відчутний кардамон, який завершує розкриття аромату та надає йому деякої пікантності.

В цілому, композиція аромату нескладна, але я й не можу сказати, що вона проста! В ній немає якоїсь надзвичайної гри нот, загадок і нескінченних граней, але, при цьому, є своєрідна, ні з чим незрівнянна глибина! Проста і зрозуміла, а від цього – максимально гіпнотична…

Це легкий, фруктово-повітряний, ніжний аромат для теплих сонячних днів… Аромат молодості та безтурботності… Аромат гарного настрою та розових мрій… Чудовий та легкий, як літній день!

Взагалі, Watermelon Explosion схожий за настроєм на парфуми D&G L’Imperatrice та Flora Cherrysia. Так, за деякими нотами, загальним напрямом звучання ці аромати справді мають якусь спільну тенденцію, але в жодному разі – не клони, не копії і навіть не аналоги… Watermelon Explosion – самобутній аромат, не позбавлений оригінальності та глибини звучання, зі своєю, тільки йому притаманною родзинкою! Але, якщо вам подобаються зазначені вище аромати, то сподобається й Watermelon Explosion.

Шлейф. Шикарний! Обгортає невидимою вуаллю, створюючи навколо своєї власниці незабутню ауру легкості та безтурботності. При цьому, він легкий, але дуууже компліментарний!

Стійкість аромату – прекрасна! Чітко, виразно аромат звучить близько шести годин, далі поступово починає згасати, але на шкірі тримається практично цілий день. На волоссі відчуваю нотки парфумів і на наступний день, а на одязі – до прання. Коли я тільки забрала цю водичку з пошти, не втрималася і відразу розпилила в машині – буквально один пшик (це був обід), а на наступний ранок, тільки відкривши машину, я відразу відчула ці ніжні кавунові нотки… Чесно кажучи, я не очікувала такої хорошої стійкості від таких легеньких парфумів, бо, вже традиційно, свіжі, акватичні чи зелені аромати після розпилення я чую не більше 4х годин.

Вікові рамки аромату доволі лояльні, але, все ж таки, більше його бачу на молодих дівчатах. Звичайно, це поняття дуже відносне… Мені, наприклад, вже далеко не 20, але тим не менше, я не збираюся від нього відмовлятися і поки тестувала парфуми – отримала купу компліментів!

Сезонність. Watermelon Explosion – це виключно літній аромат! Тепла пора року – ось його зірковий час! Прогулянки, зустрічі з друзями чи побачення з коханим – цей аромат можна «носити» будь-куди, за виключенням, хіба що, дуже офіційних подій чи строгого офісу…

скажу, що моє знайомство з новою колекцією ароматів FCP виявилося дуже вдалим! І перший опробований мною аромат - WATERMELON EXPLOSION – сподобався мені надзвичайно! Це ода чистоті, свіжості, легкості, безтурботності та молодості… Якщо вам подобаються легкі, ненав’язливі соковито-фруктові аромати, то WATERMELON EXPLOSION – моя щира рекомендація!