Догляд за блондом

Догляд за блондом
Догляд за блондом

Я дуже довго підбирала догляд, щоб був не за всі гроші світу і при тому справді доглядав і підтримував висвтілене волосся.

Як не крути а блонд це задоволення не дешеве, якщо хочеш щоб волосся справді виглядало доглянутим і живим👌🏻. Але на дечому мені все ж таки вдалося з економити.

Шампунь беру звичайний LOreal Elseve зараз це Повне відновлення 5, і кожен раз як купую нову пляшку беру іншу серію , щоб не було звикання . Для фарбованих теж дуже подобається, він дійсно не вимиває колір після фарбування!

Маску для волосся я взяла по рекомендації свого майстра , і це любов назавжди! dr.sorbie Repair – Therapy 500 ml. Коштує в районі 1500 грн, але! в неї така консистенсія густа що мені її вистачає на рік! В неї такий склад , що вона саме відновлює волосся:

Біоактивні речовини, що входять до складу маски REPAIR, глибоко проникають у структуру волосся, інтенсивно живлять і зволожують волосся, формують тонку термозахисну плівку на їх поверх- ності, зберігаючи необхідний рівень вологи та поживних речовин усередині волосся, що допомагає забезпечити довготривалий відновлюючий ефект.

Третій етап - це незмиваємий кремовий бальзам від Sergilac. Підійде в кого пористе, висвітлене, пошкоджене волосся. Чудово працює як термо захист. Бо я майже завжди вкладаю волосся брашем з гарячим повітрям, бачу що працює. Дуже подобається що він саме незмиваємий, це економить час. до речі волосся не обтяжує.

І вже перед самим вкладання використовую олійку від La'dor.

До неї завжди користувалась шовком від CHI. Скажу що цей ні чим не уступає по властивостям такий самий , але об'єм і ціна вигідніші. Сироватка Eco Perfect Hair Therapy від бренда La'dor розроблена для відновлення сильно пошкодженого волосся. Вона створює захисний шар навколо кожної волосяної нитки, що дає можливість вбирати корисні елементи, але одночасно служить бар'єром для вільних радикалів і ультрафіолету. Засіб дбайливо відновлює структуру, активно зволожує й живить волосся. Після його застосування локони набувають блиск і красу, стають м'якими, шовковистими й слухняними.

Це поки серія яка мені більш за все подобається. Діліться своїми секретиками, особливо в кого теж висвітлене волосся✨

Догляд за блондом
Догляд за блондом