Strange Love

Вітамін D3 California Gold Nutrition: Допомога організму взимку

Вітамін D3 California Gold Nutrition: Допомога організму взимку

Вітамін D3 5000IU California Gold Nutrition я почала приймати більше місяця тому, коли зрозуміла, що моя працездатність та сили падають з кожним днем осені. За порадою Anna_feerie ще з перших тижнів прийому почала комбінувати D3 з К2 та Omega 3, адже вітамін D3 жиророзчинний. Приймаю щодня зранку.

Минуло достатньо часу, аби я могла ділитися враженнями та змінами у самопочутті.

⚫У мене повністю зникли гормональні прищі на підборідді (ви часто могли їх бачити у моїх дописах про тональні засоби). Зізнаюся чесно, я досі не знаю, чи це заслуга Panoxyl, чи вітаміну D3, чи їх дуету. Я вмивалася Panoxyl ще до початку прийому вітамінів, але такого феноменального результату не отримувала. Тому, скоріш за все, вітамін D3 став вирішальним етапом на шляху до чистої шкіри, адже він позитивно впливає на гормональний фон.


⚫Те, що гарантовано можна віднести до заслуг вітамінів D3 та К3 - зникнення деяких судинних сіточок та куперозу. Я не помічала цього, поки не порівняла фото з різницею у кілька тижнів. Щоки перестали бути такими червоними, зник нездоровий "рум'янець" навколо рота та на крилах носу. Ще в листопаді мені достатньо було вийти на 10 хв на холодне повітря, як щоки ставали відтінку буряка. Тепер же такого ефекту немає, навіть після довгого перебування на морозі.


⚫Покращився стан шкіри по всьому тілу, вона стала більш еластичною та м'якою, особливо добре видно ці позитивні зміни на губах: вони перестали так сильно сохнути.

⚫Зникло моє вічне бажання спати взимку до 10-11 ранку. Я сама прокидаюся вже о 8-9 навіть без будильника.


⚫З'явилося більше сил та енергії, ще в 20:00 є бажання займатися чимось корисним.


⚫Чоловік, який приймає вітаміни разом зі мною, каже, що вперше за +30 років життя його не клонить в обідній сон.


⚫Зменшилася чутливість ясен.


⚫Перестали турбувати приступи мігрені.



Я планую поступово знижувати дозу вітаміну D3, як тільки довжина світлої пори доби почне зростати. Проте на майбутнє завжди прийматиму D3 з листопада включно, адже він значно полегшує цей складний для організму та психіки період, добре впливає на шкіру та загальне самопочуття.