YuliHrytskoff

PINK BRUT BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

PINK BRUT BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

У своєму попередньому дописі я розповідала про нову колекцію ароматів від американського бренду нішевої парфумерії FANTASY COMMUNITY PERFUMES (FCP) та перший аромат із цієї лінійки, з яким я познайомилась - WATERMELON EXPLOSION (https://club.makeup.com.ua/post/25738/). Проте, він не єдиний, що я обрала з колекції, тому сьогодні хочу познайомити вас із наступним ароматом-новинкою, який просто зачаровує своїм ігристим, дзвінким вайбом - PINK BRUT BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES.

Дизайн флакону, у який розфасовані парфуми, виготовлений із прозорого матового скла, на лицьовій стороні якого розмістилася яскраво-рожева етикетка з найменуванням бренду та парфумів, а також зазначенням їх концентрації і об’єму. Взагалі, дизайн такий мінімалістично-стильний, дівчачий, відразу налаштовує на грайливий лад.

Флакон оснащений розпилювачем, який подає аромат ніжною хмаринкою, працює справно, не заїдає.

Флакон міцно закривається золотистою кришечкою, що придає йому ще більшої вишуканості.

Об’єм флакона – 30 мл. На сайті бренду даний аромат представлений також і в інших об’ємах.

Прем’єра аромату – 2023 рік.

Група (сімейство) аромату – Свіжі, Рожеві.

Стать – жіночі.

Концентрація - Extrait de Perfume.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: США.

Піраміду даного аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: шампанське, абрикос

Середні ноти: чорна бузина, чорна орхідея

Базові ноти: збиті вершки, червоне дерево

Перше розпилення – і в повітря вриваються вибухові, ігристі нотки рожевого шампанського… Ніжного, напівсолодкого, злегка п’янкого… І абрикоси… Але не медові, а злегка недостиглі, такі пружні, з кислинкою… Декілька секунд – і композиція аромату починає розширюватись – це бузина… З тільки їй притаманним духмяним, мигдалевим, тонким кисло-солодким ароматом… А орхідея вносить в цю композицію енергійний квітковий акорд. І лиш наостанок, в базі, плавно починають проявлятися ніжні молочно-деревні ноти… Це вершки та сухе дерево…

PINK BRUT – це аромат-свято! Вечірка, бризки шампанського, фрукти, феєрверк, танці та веселощі… Легкий дурман і всеохоплююче відчуття Щастя! Воістину, Рожевий… І ім’я його – Жіночність!

Аромат дзвінкий, в міру гучний, грайливий, трішки імпульсивний, чуттєвий, але в ньому все в міру…

Шлейф – присутній! Не надто довгий, але оточуючим відчутний. Я від себе чітко відчуваю аромат більше при поривах вітру.

Стійкість аромату – виразна – 4-6 годин, далі аромат стає все ближчим до тіла. Проте, базові ноти відчуваються на тілі майже до вечора, а на волоссі, одязі – чутно й на наступний день.

Вікові рамки. Як на мене, PINK BRUT – це аромат, який взагалі не має рамок! Ні вікових, ні щодо образу/події. Прекрасно пасуватиме в образі як зовсім юної дівчини, так і дорослої, витонченої дами середніх років і навіть старше. В магазин, на зустрічі з друзями чи коханим, в офіс – та будь-куди! Пасуватиме скрізь і всюди!

Сезонність. Більше на теплий період року – з травня по вересень…

Наостанок, підводячи підсумки, хочеться сказати, що PINK BRUT BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES – прекрасний жіночий аромат, рожевий, ігристо-кришталевий, витончений і грайливий! Дзвінкий і чуттєвий водночас і надзвичайно жіночний!