Pilirina 💛💙

На що схожий бюджетний Jeanne Arthes Lover in Dark?

На що схожий бюджетний Jeanne Arthes Lover in Dark?

Аромати будинку Jeanne Arthes створені у співпраці із парфумером Jean-Pierre Bethouart, портоліо якого включає відомі: Givenchy Ange ou Demon, Versace Blue Jeans, Versace Dreamer The Original Edition, Burberry Touch for Men, Versace Red Jeans та Boucheron Boucheron.

Ліцензія на створення ароматів належить компаніі Groupe Arthes, яка створює аромати для: Jeanne en Provence, L'Atelier des Bois de Grasse та Palquis.

Не дивлячись на демократичні ціни, у Jeanne Arthes можна знайти цікаві аромати. Звісно, порівнювати іх із нішевими продуктами не будемо, але якість, як для бюджетних, дійсно, достойна похвали.

Придбала його наосліп, виключно з цікавості за 150 гривень, бо прочитала відгуки на форумі, що він схожий за направленням на Lost Сherry та на Alive від Boss.

У пірамідах дійсно є спільні ноти (але про іх різницю у якості говорити не будемо):

  • Початкова нота: слива, яблуко
  • Серце: чабрець, кориця, жасмин
  • Кінцева нота: ваніль, кедр, сандалове дерево

Одразу зазначу, що на більшості украінських сайтів неправильно описана піраміда цього аромату. Очевидно, всі копіюють іі один у одного і виходить якийсь каламбур.

У Lover in Dark VS Lost Cherry/Alive Boss за звучанням точно немає нічого спільного. Принаймні, я не відчуваю. Скоріше, Lover віддалено чимось нагадує легку версію Oriflame Amber Elixir.

Якщо прислухатися, на старті можна розпізнати теплі дерев'яні нотки та сливу. Цей тандем доповнюють якісь східні прянощі, ваніль та трішки кориці. Через хвилин п'ять починаю відчувати якісь духм'яні трави, схожі на чабрець і десь далеко аромат сандалу. На цьому все. Далі починає звучати на шкірі монотонно.

Часто буває, що бюджетні аромати затихають через дві години і сходять нанівець. Але тут такого нема. Так, Lover in Dark стає навіть через годину не такий яскравий як на початку, проте, парфум досить виразний і чуттєвий.

Стійкість - години 3-4 на холодній шкірі.

Шлейфу майже немає, аромат сидить близько до шкіри.

Але, враховуючи ціну 5$ за 50 мл мені у ньому ні до чого докопатися. От чесно. Намагалася - не виходить. Віддала мамі, ій дуже сподобався. А ще більше сподобався моєму татові, він весь час відкриває цю смішну, але цікаву пляшечку і щось винюхує у ньому. Не може зрозуміти сам, що там йому так подобається.

Вдруге я б собі його не придбала. Це не мій формат. Як на мене Lover in Dark надто простакуватий і тихий, хоча, зізнаюся, враховуючи ціну, є у ньому якась зимова чарівність. От є.