Hrystja_

Справжня інновація в сфері краси…

Справжня інновація в сфері краси…

Перш за все варто відзначити, що тоніки Thayers нарешті появилися на Мейкапі. Я їх дуже люблю, і не раз згадувала, що добре було б, якби вони були тут....і, нарешті, вони тут є🥰.

Ці тоніки на 98% мають натуральні інгредієнти, запах легкий, але він швидко вивітрюється. На перший погляд може здатися, що це звичайна вода ( так спершу думала і я). Але ні, ефект є...його побачила десь через тиждень. В мене був з огірком і лимонний.

Є різні обʼєми на вибір.

Місяць тому побачила цю новинку. Подумала, що зайве зволоження після кислот/ ретиноїдів не буде лишнім.

Справжня інновація в сфері краси…

І він на 3 місці в складі, тобто його тут достатньо.

Сам тонік густий, швидше як тонер чи легенька сироватка. Білий, як молоко. Без запаху.

Цей гриб дуже класно виглядає, дійсно як сніжинка чи медуза. Його використовували ще в 700-х роках в Азії і Китаї. Згідно досліджень, він діє краще ніж колаген, гіалуронка (але вона в цьому треків теж є), койєва кислота чи вітамін С. Пригнічує вироблення меланіну, вирівнює колір лиця, робить шкіру пружною. Є багато статей щодо користі цього гриба ( я сама в шоці😳).

Я ним користуюся зранку. Він не липкий, швидко поглинається. Дійсно лице зволожене. Щодо пігментаціі я не скажу, бо в мене зараз працює ретинол). Але шкіра сяюча і здоровіше виглядає, не така "змучена"- це факт.

Цей тонік значно дорожчий за інші цієї фірми, але тут і склад значно багатший.

Ці тоніки мені дуже подобаються, я їх купую на регулярній основі, бо вони дійсно ідеально підходять моїй шкірі ( і, скажу чесно, для мене вони найкращі зі всіх інших).