Juli Butik

Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С SKINBAR

Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С SKINBAR

Купувати цю пудру я не планувала, на Мейкапчику була крута акція від SKINBAR "1+1=3" і третім товаром я обрала ензимну пудру для обличчя з папаїном та вітаміном С

SKINBAR Papain & Vitamin C Enzyme Powder. Засіб виявився дуже класним, я задоволена цим знайомством.

Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С SKINBAR
Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С SKINBAR
Ензимна пудра для обличчя делікатна з папаїном та вітаміном С SKINBAR

Це дрібнодисперсний порошок тонкого помелу для очищення шкіри який поєднує кращі властивості скрабу та хімічного пілінгу. Складові пудри настільки дрібні та ніжні, що не завдають механічної травми шкірі. У складі таких засобів — ензими плодів, багатих на фруктові кислоти. Саме вони й відповідають за руйнування міжклітинних зв'язків відмерлих клітин епідермісу — в результаті шкіра миттєво оновлюється. Ензими позбавляють епідерміс всього зайвого: забруднень, ороговілих частинок, залишків декоративної косметики, але не торкаються гідроліпідного бар'єру і не травмують його. А ще, ензимна пудра - надекономний продукт з невеликою витратою.

Ензимною пудрою від SKINBAR я користуюсь двічі на тиждень.

Висипаю на долоню невелику кількість пудри (потрібно всього дрібка). Далі додаю трохи води та розтираю її в долонях, і відбувається магія))))) з'являється ніжна пінка з дуже ніжним та приємним ароматом (присутня кислинка). Наносю пінку на шкіру обличчя масажними рухами та змиваю.

Шкіра після використання пудри просто чутова, ніжна та приємна на дотик з рівним тоном. Засіб добре очищує пори, прибирає чорні цятки, відсутня сухість та дискомфорт.

В мене пудра не викликав ніяких негативних реакцій на шкірі.

Має хороший склад.

Це моя перша ензимна пудра тож порівнювати мені немає з чим, та всеж таки хочу сказати що цей засіб від SKINBAR мені сподобався.

Zea Mays (Corn) Starch - Абсорбент (матуючий), абразив (скраб), регулятор в'язкості. Крохмаль, що отримується з зерен кукурудзи.Має пом'якшувальну та захисну дію на шкіру, бархатистість і має гарні абсорбційні властивості. (Цілком безпечно)

Maltodextrin - Абсорбент (матуючий), стабілізатор емульсії. Продукт ферментативного гідролізу крохмалю. Безпечний засіб із натуральних компонентів. Сприяє зменшенню мімічних зморшок. (Цілком безпечно)

Sodium Cocoyl Isethionate - ПАР/очищення. Являє собою складний ефір натрієвої солі або жирну кислоту, отриману з кокосової олії. Як поверхнево-активна речовина, вона створює відчуття вологи, розчиняє олії і зменшує поверхневий натяг, а також може сприяти піноутворенню. (Безпечно)

Sodium Methyl Cocoyl Taurate - ПАР/очищення. Сіль аміду N-метілтауріна кокосової жирної кислоти, діє як піноутворювач. Дослідження показали, що він не викликає подразнення. (Безпечно)

Kaolin - Абразив(скраб), абсорбент(матуючий), барвник. Біла, або китайська, глина. Застосовується у медицині. Зареєстрований як харчова добавка Е559. (Цілком безпечно)

Lipas - Ферменти ліпази з вашої слини, шлунка та підшлункової залози розщеплюють тригліцериди та перетворюють їх назад у вільні жирні кислоти. Ця реакція розпаду називається гідролізом. Він зміцнює шкіру, тому шкіра стає менш сприйнятливою до таких захворювань, як акне, розацеа та навіть псоріаз. (Безпечно)

Oryza Sativa (Rice) Powder - Абразив(скраб), абсорбент(матуючий). Зерна рису або рисові висівки - подрібнене лушпиння насіння рису посівного. Насіння містить стеаринову {45%), лінолеву (35%), пальмітинову (15%) та ліноленову (близько 2%) кислоти. Екстракт Р.п. є багатим джерелом протеїнів, вітамінів групи В. Містить потужний антиоксидант у-оризанол, гліколіди і фосфоліпіди, вітаміни групи В, Е, А, РР, ферулову кислоту, лецитин, тритерпенові спирти. Пом'якшує, зволожує, очищає шкіру, м'яко видаляючи відмерлі клітини, має здатність утворювати на шкірі еластичну матову плівку. Екстракт рису зволожує шкіру та допомагає їй утримувати вологу. (Безпечно)

Papain - Рослинний фермент. Використовується в очищаючих, відбілюючих та відлущувальних засобах для догляду за шкірою (сприяє очищенню сальних залоз та усуває запальні процеси). (Безпечно)

Betaine - Зволожувач. Триметиламиноуксусна кислота, отримують з цукрового буряка. Рекомендується для чутливої ​​та проблемної шкіри, а також для дитячої косметики. (Цілком безпечно)

Fragrance - Парфумування (Середня безпека)

Allantoin - Заспокійливий. Пом'якшує роговий шар шкіри, сприяє видаленню відмерлих клітин та ефективно попереджаючи закупорку пір, утворення комедонів та запальних процесів, має виражену регенеруючу дію, стимулює загоєння шкірного покриву. Алантоїн безпечний і не викликає подразнень. Алантоїн виявлено в багатьох рослинах, зокрема в листках і коренях живокосту лікарського (Symphytum officinale), трави сімейства Boraginacee. Коріння і листя цієї трави містять від 0,6 до 1% алантоїну і мають довгу історію використання для лікування ран. (Цілком безпечно)

Sodium Ascorbyl Phosphate - Антиакне, антиоксидант. Натрієва сіль аскорбінової кислоти одна із форм вітаміну С. Діє як антиоксидант на шкірі та всередині неї. (Цілком безпечно)