Гель від шрамів Derma E, досвід використання частина 1.
Враження від Derma E Therapeutic Scar Gel.
Почну з початку 😄.
У мене на вилиці ще на початку року були підшкірні прищі, які ну ніяк не хотіли проходити, я з ними боролась дозволеними і забороненими методами, що залишило на цьому місці сліди. Вони були темніші і довший час я думала, що це звичайне пост-акне, яке потрібно висвітлити, але ні. Звісно, це місце з часом та з допомогою різних засобів стало світлішим, шрамчики все ж залишились, їх видно на фото нижче.
Тоді я вирішила купити гель від Derma E у форматі пробника, адже ділянка не велика і багато засобу не потрібно.
За інструкцією потрібно наносити на свіжі шрами: наносити 2-3 рази на день протягом 8 тижнів.
На старі: двічі на день протягом 3-6 місяців.
Чому я вже так рано публікую допис про цей гель? Тому що я вже за 2 тижні побачила результат і захотіла ним поділитись з вами. Він справді дуже скоро почав бути помітним і мені сам процес нанесення гелю кожен раз піднімає настрій, адже я бачу від нього швидкий результат.
Пробник 3.5g. Сам пакетик міцний, зверху можна трішки привідкрити, щоб дістати гель. Дизайн абсолютно відповідає дизайнам бренду Derma E ‐ мінімалістичний.
Гель прозорий, густий, не липкий. Має легкий запах тієї старої косметики, що притаманний усім пробникам Derma E, але оскільки наношу його трішки і точково, то і не відчуваю.
Наноситься легко: Після вмивання набираю трішки пальцем і наношу на цю зону, а щоб швидше ввідбрався легенько постукую пальцем. Після цього наношу усі свої засоби.
Але і без цього гель на шкірі трішки тане та може увібратися і сам, та для цього потрібно до 3-х хвилин. Якщо зона більша, і гелю потрібно більше, то може і довше вбиратися.
Фото До та Після 2-х тижнів
3-є фото: нанесений гель.
На фото можемо побачити До, воно впринципі нормальне, але можна і краще) Вже після 1-го тижня я помітила значні зміни: ці цятки стали майже непомітними. Зараз вони і не такі глибокі, як були До. Та я ще буду використовувати цей гель і спостерігати зміни і надалі. Та поки вже можу його порадити. Після гелю немає відчуття стягнення, почервоніння, сухості, свербіжу, алергічних реакцій.
Наносила його на місце від прищику, щоб швидше зійшло, то гель також сприяв загоєнню.
Склад:
Склад досить безпечний і зрозумілий: тут є пантенол, який і загоює, є пептид, який висвітлює уражену ділянку. Окрім того, бачимо зволожуючий гліцерин, екстрак цибулі, яка теж сприяє загоєнню. На 7 місці не менш корисний компонент – алантоїн. Далі йдуть доволі безпечні консерванти і на останньому місці ароматичні олії натурального походження.
Purified Water – вода.
Panthenol (Provitamin B5) – пантенол.
Glycerin (Vegetable Derived) – гліцерин.
Carbomer – карбомер, згусник.
Allium Cepa (Onion) Bulb Extract – екстракт цибулі, має ранозагоювальні властивості.
Acetyl Glycyl Beta-Alanine – пептид для відбілювання шкіри.
Allantoin – алантоїн, має заспокійливі та загоювальні властивості.
Polysorbate 20 – емульгатор, стабілізатор.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – безпечний консервант.
Natural Fragrance Oils – натуральні ароматичні олії.
Коментарі (0)