ksnklb

Гель від шрамів Derma E, досвід використання частина 1.

Гель від шрамів Derma E, досвід використання частина 1.

Почну з початку 😄.
У мене на вилиці ще на початку року були підшкірні прищі, які ну ніяк не хотіли проходити, я з ними боролась дозволеними і забороненими методами, що залишило на цьому місці сліди. Вони були темніші і довший час я думала, що це звичайне пост-акне, яке потрібно висвітлити, але ні. Звісно, це місце з часом та з допомогою різних засобів стало світлішим, шрамчики все ж залишились, їх видно на фото нижче.
Тоді я вирішила купити гель від Derma E у форматі пробника, адже ділянка не велика і багато засобу не потрібно.
За інструкцією потрібно наносити на свіжі шрами: наносити 2-3 рази на день протягом 8 тижнів.
На старі: двічі на день протягом 3-6 місяців.
Чому я вже так рано публікую допис про цей гель? Тому що я вже за 2 тижні побачила результат і захотіла ним поділитись з вами. Він справді дуже скоро почав бути помітним і мені сам процес нанесення гелю кожен раз піднімає настрій, адже я бачу від нього швидкий результат.

Пробник 3.5g. Сам пакетик міцний, зверху можна трішки привідкрити, щоб дістати гель. Дизайн абсолютно відповідає дизайнам бренду Derma E ‐ мінімалістичний.

Гель прозорий, густий, не липкий. Має легкий запах тієї старої косметики, що притаманний усім пробникам Derma E, але оскільки наношу його трішки і точково, то і не відчуваю.
Наноситься легко: Після вмивання набираю трішки пальцем і наношу на цю зону, а щоб швидше ввідбрався легенько постукую пальцем. Після цього наношу усі свої засоби.
Але і без цього гель на шкірі трішки тане та може увібратися і сам, та для цього потрібно до 3-х хвилин. Якщо зона більша, і гелю потрібно більше, то може і довше вбиратися.

3-є фото: нанесений гель.
На фото можемо побачити До, воно впринципі нормальне, але можна і краще) Вже після 1-го тижня я помітила значні зміни: ці цятки стали майже непомітними. Зараз вони і не такі глибокі, як були До. Та я ще буду використовувати цей гель і спостерігати зміни і надалі. Та поки вже можу його порадити. Після гелю немає відчуття стягнення, почервоніння, сухості, свербіжу, алергічних реакцій.
Наносила його на місце від прищику, щоб швидше зійшло, то гель також сприяв загоєнню.

Склад досить безпечний і зрозумілий: тут є пантенол, який і загоює, є пептид, який висвітлює уражену ділянку. Окрім того, бачимо зволожуючий гліцерин, екстрак цибулі, яка теж сприяє загоєнню. На 7 місці не менш корисний компонент – алантоїн. Далі йдуть доволі безпечні консерванти і на останньому місці ароматичні олії натурального походження.

Purified Water – вода.
Panthenol (Provitamin B5) – пантенол.
Glycerin (Vegetable Derived) – гліцерин.
Carbomer – карбомер, згусник.
Allium Cepa (Onion) Bulb Extract – екстракт цибулі, має ранозагоювальні властивості.
Acetyl Glycyl Beta-Alanine – пептид для відбілювання шкіри.
Allantoin – алантоїн, має заспокійливі та загоювальні властивості.
Polysorbate 20 – емульгатор, стабілізатор.
Phenoxyethanol – консервант.
Ethylhexylglycerin – безпечний консервант.
Natural Fragrance Oils – натуральні ароматичні олії.