Фісташка

Корейський кушон від фірми Troiareuke. Єдиноріг в світі косметики. Важко знайти, і не можливо забути

Корейський кушон від фірми Troiareuke. Єдиноріг в світі косметики. Важко знайти, і не можливо забути
Корейський кушон від фірми Troiareuke. Єдиноріг в світі косметики. Важко знайти, і не можливо забути

Зовнішній вигляд і пакування

Ох упаковка це просто любов. Ця кришечка переливається всіма кольорами, яскрава. Я не могла зупинитись її фотографувати. Це настільки круто виглядає, естетично, незвично. На косметичному столику притягує увагу.

Сама форма загалом стандартна для кушонів. Всередині є місце для спонжика і під ним сама мочалочка з засобом. У мене в наборі йшло 3 спонжика. Це дуже зручно, я не мию спонж одразу по використанню. У мене їх штук 7 і я просто вкидаю їх в пралку раз на тиждень з іншими речами.

Кушон як йому і назначено достатньо жирний. Я кушонами користуюсь рідко бо маю жирну шкіру обличчя і вони всі на мені пливуть буквально за 2 години. Цей же не настільки жирний як зазвичай і тримається на обличчі досить довго. Я зазвичай оновлюю пудру десь за 4 години. Для моєї шкіри це рекордний термін і я дуже рада.

Колір у мене 21. Мені підійшов добре. Майже зливається з кольором шкіри і не відчувається на обличчі.

Запаху немає і це плюс, бо коли щось пахне на обличчі цілий день то не дуже приємно.

Я пробачаю цьому кушону все за те наскільки комфортний він в носці.

Кушон має дуже легку текстуру. Я використовую його на кожен день і він не відчувається на шкірі. Засіб перекриває почервоніння і невеликі висипи. Звичайно там не буде перекриті сильні великі висипи, але це навіть плюс, бо носити на щодень дуже плотну текстуру досить важко і неприємно.

На мені він не тримається цілий день бо маю дуже жирну шкіру обличчя. Я оновлюю його і пудру раз на 4 години. Цей термін є рекордом для всіх кушонів що я пробувала.

Виглядає на обличчі дуже натурально. Круто підходить для Макіяж без Макіяжу.

Кушон досить дорогий. Мені обійшовся в 1500 грн. І його досить важко знайти в наявності. Але для мене він вартує своїх грошей і втраченого часу. Маю ще ББ крем від тієї ж фірми і він теж класний. Про нього в інший раз напишу