Крем-квиток до Франції,
або чого нам ще треба?
🎄Продовжую свою серію різдвяних постиків біля гірлянди.
❤️ Сьогодні героєм мого чергового допису є цей крем для рук - моя омріяна і довгоочікувана покупка. Гортаючи makeup.com, я (як і завжди) почала торгуватися сама з собою, що може взяти щось подешевше, наприклад від La Roshe- Posay... Але останнім часом я більше не ігнорую свої бажання (вам також раджу), тому якщо хочеться саме це - значить купуєм. А інший крем спробуєм іншим разом.
То ж вертаючись власне до властивостей цього малюка - він реально живильний і зволужуючий одночасно. Я втираю його і в кутикулу. За пару хвилин не залишається жодного відчуття жирності чи якогось дискомфорту. Однак ефект зволоження і цей просто неймовірний аромат фіалок і Франції 🇫🇷 (ну це у мене чогось саме така асоціація) залишається з вами. Я також його іноді використовую і на шкіру ніг - теж підходить. На третьому фото видно легкий зволожувальний фініш - шкіра і дійсно ніби трошки сяє після крему.
Можливо йому трохи не вистачає оцієї жирності на зиму, але думаю, що це не критично. Я цей крем комбіную ще з одним своїм улюбленцем - про нього розкажу трошки згодом...
Чи є тут прихильниці бренду Nuxe? Що ще порадите спробовати? Який у вас досвід із цим кремчиком?
Коментарі (0)