Vikulyk

Це просто незаконно так смачно пахнути

Це просто незаконно так смачно пахнути

Сьогодні хочу вас познайомити з парфумерною новинкою “Choko White”, від українського нішевого бренду Landor, адже це дуже красиво ❤️

Це просто незаконно так смачно пахнути

Ноти

Початкова нота: Апельсин, Апельсиновий цвіт, Лічі, Мандарин, Неролі

Нота серця: Болгарська троянда, Геліотроп, Лікер, Орхідея, Фіалка

Кінцева нота: Боби тонка, Білий мускус, Ваніль, Кедр атласький

Насправді я дещо заплуталась в нотках, бо чекала на початку цитрусовий бум, але східні духмяні нотки взяли перевагу і цей парфум вийшов непристойно вишуканим і манким.

Спочатку я відчуваю інтенсивний аромат деревинного кедру, який лагідно огорнутий білим мускосом, за декілька хвилин кедр стихає і білий мускус стає вже більш відчутний, при цьому в поєднанні з бобами тонка, ваніллю і геліотропом аромат стає більш м‘яким, пудровим і молочним, такий тандем надає основне звучання аромату, це наче тягучий білий чи молочний шоколад з лікером. Солодкий марципан тут звучить розкішно, так само круто, як шоколад в значно дорожчих нішевих парфумах, доречі цей аромат дещо нагадує Byredo Blanche, але Ckoko White все ж шоколадніший.

Крізь солодощі сміливо прорізаються солодкі цитрусові ноти, це стиглий мандарин або апельсин, але більше домінує другий.

Квіти, які в серці нот відчуваються найслабше, вони тендітно огортають основнону смачну композицію, але залишаються не сильно вловимими.

В загальному аромат сприймається, як шоколад зі шматочками апельсину, який ви їсте по одному шматочку і запиваєте ванільним лікером.

Він в міру солодкий, сексуальний, густий і обгортаючий, з ним хочеться проводити холодні зимові вечори.

Зі стійкістю теж все гарно, на тілі він пробув у мене більше половини дня , а на одязі вже другий день 😊

Звучить він не голосно, сидить близько до шкіри.

Я обрала в об‘ємі-9мл, насправді зручно, що тут є різні розливи і пробники, адже можна зрозуміти наскільки довподоби парфум, без великих витрат.

Взагалі, я дуже здивована, що методом «тику» обрала парфум з улюбленої категорії 😍 Але спробувавши і інші аромати, теж була приємно здивована, адже це доволі вишукана ніша, яка мені довподоби. Буду рада вас познайомити з наступними парфумами Landor, адже вони цього варті❤️