krislemly

Fantasy Community Perfumes | Long Island

Long Island - аромат гарного настрою. І це помітно як в запаху, так і в самому оформленню флакона. Він доволі лаконічний і стильний. Флакон зроблений з матового, товстого скла з золотистим ковпачком. Його приємно тримати в руці і подібний мінімалістичний дизайн прийдеться багатьом до смаку.

Помаранчева наклейка одразу привертає увагу і натякає, що всередині на нас очікує яскравий аромат. Саме завдяки цьому яскравому кольору, я зрозуміла - ми потоваришуємо.

Акуратний розпилювач, тонкою вуаллю, створює хмару дрібнодисперсного запашного пилу, що невагомо огортає приємним ароматом. Чим же зачарував мене аромат ?

Композиція в нього доволі цікава :

У верхніх нотах нас чекає запашний мандарин.

Ноти серця приховують в собі полуницю і квіткові ноти.

Ну а в базі - ваніль.

Ось саме зі всієї композиції, найяскравіша і найвиразніша нота саме для мене ( бо не забуваємо, аромат - це для кожного індивідуально) ВАНІЛЬ. Я відчуваю як ефектно поєднуються з ледь вловимими, але такими приємними нотками квітів, ніжними і пудровими . Не можна не відмітити як ваніль поєднується з яскравим мандарином, який дає нам яскравий і бадьорий аромат.

Парфум водночас і ніжний, і грайливий. Він поєднує в собі пудровість, якусь легкість та свіжість, але при тому він здається мені пряним з нотами солодкого цитрусу. Асоціюється з магазином східних солодощів та ванільним морозивом. Long Island - відкривається перед нами солодкими нотами, але це ненав'язливо і не приторно.

Ноти ванілі - для мене наче дурман. Дуже солодкий та яскравий, але він не набридає, не душить. Від нього не починає боліти голова, як це іноді буває з солодкими ароматами. І в жодному разі він мені не здається різким.

Цей аромат ніби іскриться і переливається. Він справді дарує гарний настрій. Здається, що це тепло і радість в скляному флаконі.

Вважають, що надто солодкі аромати підходять для зими і на вечір. Але з Long Island трішки інша історія. Я чудово уявляю його і літнім, спекотним днем, коли сонечко тільки сідає, а ти збираєшся на вечірку і точно знаєш, що цей вечір буде яскравим.

Стійкість у аромату приблизно 7 годин, після чого він стає менш яскравим, більш ніжним і близьким до шкіри, залишаючи після себе тонку солодку вуаль, яка радує ще якийсь час.

Що до шлейфу : він досить сильний. Аромат буквально заповнює всю кімнату, він тягнеться за тобою гарним, довгим, доглянутим, пишним хвостиком. Шлейф довгий, вродливий. Він привертає увагу і манить до себе.

Цей аромат хоча і здавався мені ризикованим для мене - але повністю захопив моє серце.

Він неймовірно прекрасний.