Strange Love

Versace Crystal Noir: Неоднозначний, проте вартий уваги

Versace Crystal Noir: Неоднозначний, проте вартий уваги

Versace Crystal Noir - це вишуканий, багатогранний аромат, який ідеально підходить для особливих випадків. Зізнаюся, подружитися нам вдалося не одразу. Мінька перекочувала до мене з колекції Mariya Trofimova, за що їй вдячна.


Я люблю цей аромат за його пряність, кремово-вершкове звучання та непогану стійкість, як за таку доступну ціну. Також слід відзначити, що Crystal Noir дуже контраверсійний: одні його обожнюють, інші ненавидять. Тому обов'язково купуйте після затесту!


Верхні ноти перцю, кардамону та імбиря задають дуже пряно-спецієвий старт.


Хоча в туалетній воді немає нот кокосу, я все одно чую їх у основі аромату. Цей кокосовий відтінок додає аромату теплоти, вершковості та сексуальності. Далі ноти стають більш оксамитовими та розкішними, завдяки додаванню нот мускусу, сандалу та амбри.


Стійкість на мені - 5-6 годин.


Це моя друга спроба подружитися з цим ароматом. І на цей раз вона успішна. А все тому, що я зрозуміла, нащо мені схожий Crystal Noir: на такий популярний нині Gris Charnel, проте на кокосовій подушці. Наче хтось наніс щедрий пшик Gris Charnel на загорілу шкіру, зволожену кокосовим батером. Якщо ви любите пряну ноту кардамону, обов'язково спробуйте Crystal Noir.


У цілому, я вважаю, що Versace Crystal Noir - це цікавий аромат, який не втратив своєї актуальності за 20 років. Він дуже різносторонній, проте якщо вам вдасться пізнати його привабливу грань, ви його уже не забудете...

Versace Crystal Noir: Неоднозначний, проте вартий уваги