Darina🦉

Капсули "Омега-3" Now Foods 1000 мг

• Всім привіт 🤗
    З омегою-3 я знайома вже давно, приймаю її курсами ( приймаю 3 місяці, потім роблю перерву), за рекомендацією лікаря. Now Foods Омега-3 полюбилася мені найбільше.
    Для чого мені рекомендував її лікар? Щоб позбавитися відчуття тривоги та привести холестерин у норму.
    Омега-3 - це група ненасичених жирних кислот. Їх необхідно отримувати з харчуванням для підтримки здорового стану організму.
    Добавка необхідна для хорошого функціонування організму.
    Дія полягає:
    🔸 в захисті і регулюванні роботи серця
    🔸підтримці оптимальної швидкості обміну речовин 🔸допомагає підтримувати необхідний рівень хорошого холестерину, в той же час знижуючи рівень поганого холестерину в крові.
    Омега-3 надає позитивний вплив на поліпшення самопочуття і зниження рівня стресу, тривоги і депресії.
    Зовнішній вигляд: зручна пластикова баночка, зверху капсули викриті захисною мембраною, кришка добре та міцно закривається. Баночка велика, але легка, зручно брати з собою.
    Запах та консінстенція: капсули мають спеціальну оболонку, яка розчиняється у кишківнику, нейтралізує запах жиру. Ніякого неприємного смаку чи запаху після вживання не має.
  • Склад : в 1 порції (2 капсули): концентрат натурального риб'ячого жиру - 2 г (2000 мг). Омега-3 жирні кислоти: Ейкозапентаєнова кислота - 360 мг, докозагексаєнова кислота - 240 мг.

Чому саме Now Foods ?!

В перший раз купувала її рандомно. А потім коли бачила результати, почала обирати її постійно.

Після трьох місяців вживання:

🔸 Аналізи крові сталі набагато краще (знижен рівень поганого холестерину).

🔸Шкіра стала більш чистішою та сяючою.

🔸 Волосся сказало "Дякую", стало набагато менше випадати, та має здоровий вигляд.

🔸Змінився загальний стан ( настрій, сон, відчуття тривоги значно стало менше)

Звісно одна пляшечка не зробить диво. Але в комплексі може дати гарні результати.

Я ❌:

- відмовилася від цукру 🍫 ( вже 4 місяці ).

- місяц не пью каву ☕ ( це дуже дуже для мене важко ).

- кожен день 10 тисяч кроків🚶🏼‍♀️.

- збалансоване харчування 🥑.

- дуже рідко використовую декаративну косметику.

Не знайшла ще свого улюбленого догляду за шкірою обличчя, шукаю...

Звісно все іде не ідеально і навіть тяжко, але я намагаюся 🤗.

Я впевнена що в комплексі, все це ( + рекомендації лікаря ) гарно впливають на моє здоров'я та зовнішній вигляд 🌷.

Приймаю вітаміни чи бади тільки по рекомендації лікаря!!!

Хто які вітаміни приймає?!

Хочу спробувати ще Biotin та Spirulina, може хтось вживав, поділиться враженнями 🤗

Всім дякую 🖤