Мій догляд від Simple, ч1.
Розповім про улюблені засоби Simple, склад та мій досвід використання. У цьому дописі Hydrating light moisturiser та Booster Serym Vitamin B3 Niacinamide.
Почну з Hydrating light moisturiser.
Це перший продукт, який спробувала від цього бренду і саме з нього почалось моя любов до Simple.
На баночці вказано "Зволоження протягом 12 годин" і я однозначно погоджуюсь!
Після першого використання цього крему, було відчуття, наче шкіра наповнена й зволожена зсередини, навіть без сиворотки чи бустера. Злегка охолоджена та оксамитова шкіра на дотик 🍃
Величезний плюс, що засіб підходить для всіх типів шкіри. Можна намастити як на себе, так і на чоловіка 😁
З активів:
• Ніацинамід - допомагає покращити текстуру шкіри та вирівняти колір обличчя;
• Вітамін В5 + проамінокислоти - допомагає поповнювати та відновлювати будівельні блоки шкіри;
• Вітамін Е - робить шкіру м’якою, гладенькою та здорово на вигляд,
• Гліцерин рослинного походження - забезпечує безперервне зволоження протягом 12 годин.
Також виробник вказує, що засіб:
- дерматологічно протестований,
- некомедогенний,
- гіпоалергенний,
- без барвників,
- без віддушки,
- без агресивних хімічних речовин, які можуть зашкодити шкірі (тут є нюанс, про це нижче),
- без етилового спирту,
- без компонентів тваринного походження, підходить для веганів,
- підходить для чутливої шкіри.
❗У складі присутній гідроксид калію - луг, що використовується для пом'якшення шкіри/волосся, а також щоб вирівняти pH.
Власницям чутливої шкіри краще одразу робити тест на чутливість.
❌Не допускати потрапляння в очі!❌
Користуюся цим кремом замість денного та нічного, також використовую його під макіяж. Крем дуже швидко поглинається шкірою, не жирнить навіть мою схильну до жирності шкіру. Тональна основа не пливе, не скатується, лягає рівномірно.
Й моє улюблене, про що я вже писала вище, більшість засобів від Simple, не мають запаху. Я маю дуже чутливий нюх і досить часто мені заважають запахи на тілі, особливо на обличчі 😬
А відсутність віддушки дозволяє уникнути змішування ароматів міцелярки, тоніка, крема та бустеру.
Об'єм баночки 125 мл, використання дуже економне, бо "горошку" вистачає на все обличчя та ще трошки для декольте.
Термін придатності 6 місяців після відкриття, але з цим проблематично, бо я не встигаю використати 😅
Моя оцінка 11/10.
Це вже друга баночка і я впевнена, що буду купувати знову.
Вартість досить бюджетна ~150-200 грн.
Booster Serum Vitamin B3 Niacinamide
Сироватка для обличчя Simple Booster Serum Vitamin B3 Niacinamide.
Опис від виробника:
"Сиворотка з високою концентрацією активних речовин допоможе оздоровити та покращити стан шкіри, повертаючи їй природне сяяння. Засіб включає формулу з 10% ніацинамідом (вітамін B3) та 1% вітаміном B5. Продукт ефективно компенсує нестачу вологи у шкірному покриві, усуваючи сухість і лущення, а також зміцнює захисний бар’єр шкіри. Він значно вирівнює тон і текстуру епідермісу, надаючи йому свіжого і відпочилого вигляду."
Виробник вказує, що сиворотка Simple Vitamin B3 Niacinamide Booster Serum:
- містить 88% компонентів природного походження;
- відновлює оптимальний гідробаланс шкіри;
- стимулює її до клітинної регенерації;
- надає епідермісу гладкості і шовковистості, пом’якшує огрубілі ділянки;
- звужує пори, матує шкіру;
- бореться з ознаками передчасного старіння.
Склад досить непоганий, але і тут знову луг... На цей раз натрію гідроокис, що використовується для регулювання pH. В великій концентрації може викликати почервоніння та опіки, тому власницям чутливої шкіри треба бути обережними.
Особисто в мене ніяких подібних реакцій не було, як і в чоловіка 😁
Сироваткою користуюсь півтора місяця, ефект помітила вже через декілька днів - пори стали менш помітними, шкіра стала свіжіше та світліше ( куди вже більше? 😂). Відчуття одразу після використання, наче обличчя мокре, але через декілька секунд це зникає і лишається лише приємна свіжість. Консистенція досить рідка, з ледь білим відтінком, практично без запаху.
На все лице потрібно пів піпетки, важливо не переборщити і рівномірно розподілити, інакше можуть залишатися білі сліди, які легко стираються.
На разі, використовую її лише на ніч, зранку змиваю. Вдень не використовую, бо сиворотка не подружилася з тональним засібом і він скатується.
Поки я використала трошки більше половини баночки 30 мл, що досить економно.
Моя оцінка 9/10.
Вартість ~250-320 грн
Чомусь не можу прикріпити використані засоби у дописі, спробую згодом ще раз.
Дякую, що дочитали до кінця ❤️
Діліться вашими відгуками про бренд Simple, буду рада почитати 🥰
Коментарі (0)