Розчарування від Fa ...
Це перший гель від цього бренду, який я буду обходити десятою дорогою ...
Давно вже не брала їх гелів для душу і тут захотілося ... Раніше мені подобалися їх аромати гелів, розчарування було лише з дезодорантом з кавуном 🍉 (начебто), ох, яка сильна віддушка була🥴, по користувавшись ним 2 рази я викинула повний балон. Бо він навіть в якості освіжувача повітря нікуди не годився ...
Отже, повернемося до гелю. Замовила з манго та в аніллю, бо сподобалося це поєднання і в холода хочеться чогось такого теплого, фруктового. Прийшов, понюхала і зраділа, такий приємний екзотично-квітковий аромат, цікавий 😍 Простояв він в мене десь місяць, поки я закінчувала інші гелі. І ось нещодавно я прийняла душ з цим гелем ...
Але, перш ніж розповісти, що саме мене в ньому розчарувало, давайте все ж таки розповім трохи деталей про нього.
Пляшка звична для гелів від Fa, доволі вузенька, якою зручно користуватися в душІ.
Кришка фліп-топ, знизу має виїмку, для більш легкого відкриття.
Дозатор широкий, дозволяє видати необхідну кількість засобу.
Склад стандартний для гелів бренду і мас-маркету загалом, якихось натуральних складників і м'яких ПАР (очищуючих компонентів) ви тут не знайдете (але я і не розраховувала на це).
Як поводиться себе у використанні:
Консистенція середня, ближче до рідкої (за декілька секунд розтікається по руці).
Гель при контакті з водою швидко утворює пишну пористу пінку (не дуже велику, але добру), яка обволікає все тіло.
Також помітила, що гель має наче маслянистість (у складі є тільки касторова олія), бо під час змивання гелем, на шкірі залишається масляна, слизька плівка, яку доводиться довше змивати ...
При цьому він не пересушує шкіру, хоч в чомусь є +
А тепер нарешті про його основні мінуси - це аромат і алергічна реакція...
Як тільки піна огорнула тіло я прям відчула як в прямому сенсі задихаюся від аромату цього гелю 🙊 Він розкрився і став таким насиченим, по відчуттям я наче вилила на себе парфум (я не жартую, якось я переборщила з парфумом і в мене були схожі відчуття). Особливо зараз, мене зрозуміють ті, в кого на різкі аромати реагує щитовидна залоза 🙋🏻♀️
Аромат манго і збір різних екзотичних квітів і все це перебувало весь день під палким Балійським сонцем☀️, дуже теплий, густий, насичений. Можливо не дарма його назва Балі, але я очікувала від нього щось інше ...
І найгірше те, що на шкірі тіла, він ось так тримався ще 1,5 години точно ... А повністю зник аж за 3-4 години.
А, ну і так, алергічна реакція. Мені здається це через яскравий парфумований аромат, (але й не виключаю різні барвники які є у складі) 🤔 Але частично на спині та на плечах в мене з'явилися червоні подразнення 🤦🏻♀️ Скільки різних гелів я не пробувала: кольорових і з хімозними ароматизаторами, але такого в мене не було ... Дякувати Богу вони через 30-40 хвилин пройшли, але факт залишається фактом.
Коротше НЕ рекомендую, особливо якщо ви не любите сильні віддушки.
Сподіваюся ви прочитали до кінця 😄 Дякую за увагу 🧡
Коментарі (0)