Lily♥️

DAVINES OI ОЛІЙКА ДЛЯ АБСОЛЮТНОЇ КРАСИ ВОЛОССЯ

DAVINES OI ОЛІЙКА ДЛЯ АБСОЛЮТНОЇ КРАСИ ВОЛОССЯ

Для себе обрала менший об'єм, щоб брати у подорожі, проте навіть обʼєму 50 мл вистачає на досить великий період. В основі продукту – олія аннатто (Bixa orellana), що містить бета-каротин. Завдяки цьому, олійка відмінно відновлює структуру волосся і сприяє його росту, стимулює виробництво меланіну і перешкоджає ушкодженню клітин волосся.

Щодо стимулювання росту сказати не можу, оскільки використовую на довжину та кінчики на вологе волосся. Як результат бажаний блиск і гладкість. Мінус для мене – це травʼяний аромат, такий самий, як і у всієї лінійки OI Davines (з неї раніше я вже користувалася маскою) проте він швидко вивітрюється.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ:

  1. Для стайлінгу: нанесіть 3 краплі олії Oil Absolute Beautifying Potion рівномірно на вологі локони. Дайте олії 2 хвилини вбратися і висушіть волосся феном.
  2. Як фінішний продукт: якщо у вас сухе волосся, то нанесіть на руки 2-3 краплі продукту і рівномірно пройдіться волоссям, приділяючи більше уваги кінчикам. Якщо волосся середньої жорсткості/жорстке – починати догляд з 2-3 крапель і додавати по 1 краплі у разі потреби (на тонке волосся наносите 1 краплю).

Взагалі вся серія oi має досить потужну дію, тому власницям тонкого волосся бажано брати це до уваги, так як у мене світло русяве волосся я зазвичай обираю один з продуктів з цієї лінійки.

До олійки я користувалася кондиціонером Oi (Davines Absolute Beautifying Conditioner) він має досить плотну текстуру , тому навіть самого маленького об"єму має вистачити на місяць. Для зимовго періоду гарно підходить, аби наповнити волосинку та додати блиску.

DAVINES OI ОЛІЙКА ДЛЯ АБСОЛЮТНОЇ КРАСИ ВОЛОССЯ