DARIIAKOVACH

PATRICIA LEDO. НОВІ ПРИДБАННЯ І СТАРІ ОНОВЛЕННЯ

PATRICIA LEDO. НОВІ ПРИДБАННЯ І СТАРІ ОНОВЛЕННЯ

Олівців купила аж два,бо вони запали мені в душу. А от спробувати коричневу туш,вирішила саме цю,вона також перша в моїй косметичці від цього бренду

Туш. Захват чи розчарування? Ось у чому питання…

Вона дуже рідка,набирається багато продукту,який треба гарно чистити зі щіточки.

Колір наближений до чорного, темний, гіркий шоколад.

Туш не робить вау обʼєму чи суперсильного подовження,та все ж додає довжини і легко розпушує. Та і 🕷️, комочків не створити нею

Особисто я люблю такі туші,бо ляльковий ефект на кожен день мені не потрібен,а вії у мене прямі,тож туш лиш для легкого підняття їх-те,що треба.

Змивається туш краще теплою водою,міцеляркою я ледь стерла. Тримається годин 6, у мене особисто не осипалась.

Вона є в декількох різних кольорах: класичний чорний,коричневий, синій і фіолетовий.

Щіточка силіконова і гарно гнеться в різні боки. Профарбувати вії вдається за секунди,а от висихає не одразу,тож можна встигнути щось виправити (бажано сильно не кліпати, щоб не мати відбитків)

СКЛАД:

Aqua, Stearic Acid, Hydrogenated Vegetable Oil, Ci 77007, Acrylates/octylacrylamide Copolymer, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Polyisobutene, Oryza Sativa Cera, Propylene Glycol, Dimethicone, Triethanolamine, Paraffin, Glyceryl Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aqua, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Phenoxyethanol, Isopropyl Myristate, Ci 45410, Hexylene Glycol, Glycine Soja Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Linoleic Acid, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Extract, Retinyl Palmitate, Peg-8, Tocopherol, Bht, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.

В складі є олія жожоба, що надає зміцнювальні і зволожувальні властивості

Коштувала вона 169 грн

Я їй ставлю 8/10

Я вперше познайомилась з олівчиком в липні і з тих пір щодня ним користуюсь. Мені було байдуже,який номер залишився,я просто взяла останній (рекомендації ТТ роблять своє🙈)

Тоді це був 02 тон. Який в цілому підійшов мені. Та з часом я почала помічати рудий тон в ньому (скоріш за все,через «потемніння» волосся і «посвітлішення» шкіри. Адже влітку я була засмагла і волосся вигоріло.

Цього разу я взяла відтінок 00.

І різниця очевидна,а фаворити обрані. Це саме мій тон. Такий,як я і хотіла. Холодний сіро-коричневий,без рудих тонів

Тримається олівець годин 12 точно,його важко змити,він дуже стійкий. У нього гарний дизайн і зручне упакування.

Також одразу є щіточка,якою легко розтушувати олівчик і прочесати брову. Щільні щетинки добре укладають брови з воском (попередньо нанесений іншою щіточкою)

На фото ви побачите,який олівчик у мене з липня. Тож він економний (хоча це як малювати)

Він не твердий але і не супер мʼякий, в складі бджолиний віск

Ну і повний склад

Synthetic Wax, Octyldodecanol,Cetearyl Ethylhexanoa Te, Mica, Microcrystalline Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Synthetic Beeswax, Polyhydroxystearic Acid, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Ci77492, Ci77499, Ci77491, Ci77891.

Олівець мій фаворит і я сподіваюсь він ніколи не зникне з полиць,бо він вартий кожної копійки, а його ціна 119 грн.

Ось такий вигляд на мені

Обіймаю💌