Христина 🌺

+1 блиск в мою косметичку

+1 блиск в мою косметичку

Він також був в моєму боксі, але там його тільки 5 мл. Головне завдання блиску- збільшення губ. Тільаи тут він це робить не через перець чилі, ментол, бджолину отруту, а через ефект "багатовимірного сяйва".

Спочатку я думала, що це знову якийсь маркетинговий хід на грані фантастики. Але тут я помилилася, ефект є і він для моїх губ вражаючий.

+1 блиск в мою косметичку
+1 блиск в мою косметичку
+1 блиск в мою косметичку

Я очікувала, що він буде пекти губи...але ні: він має дуже солодкий, карамельно-ванільний смак.

В мене 21 відтінок, але на губах його не видно, тут всі відтінки підлаштовуються під колір губ.

Блиск має пуховий аплікатор, такий, як в Шарлоти.

На першому місці в складі parafinum liquid...він мене бентежив. Але я прочитала статтю, де писали, що коли його додають в косметику, він повинен проходити максимальну очистку і взагалі не шкідливий. Думаю, такі відомі бренди точно дотримуються цих правил, тож мені стало легше😅. Склад на 96% має натуральне походження, тут є олія ши і дикого манго. Він є не тільки блиском, а й бальзамом, який має доглядальні властивості.

А тепер найголовніша ізюминка, що відрізняє цей блиск від інших: тут є комплекс Lip Highlighter, який містить два види перламутру, які власне і створюють ефект багатовимірного сяйва.

Його можна використовувати як хайлайтер ( так на упаковці зазначає виробник). Але на свою жирну шкіру я такого практикувати не буду.

Цей блиск мені підійшов дуже-дуже. Я ним задоволена на 200%. Він не липкий, не розтікається, а найголовніше -

не залишає плівки на губах, я його не відчуваю і нема ефекту маски. Губи не сушить, а навпаки- класно зволожує. За рахунок тих блискіток губи набувають дуже класної форми...зразу стають пружні і обʼємніші. Звичайно, не на розмір чи два...але різниця помітна.

І, хоч там є блискітки, на губах він не блистить так, що видно з космосу (бо такого я теж не люблю). Головне завдання блискіток тут не блищати, а збільшувати форму губ.

Мені він сподобався, на весну планую купити повномірку.

Я навіть порівняла губи з і без нього...бо різниця насправді є.