ksnklb

Очищення шкіри голови з CP-1

Очищення шкіри голови з CP-1

Ще один скарб скраб?
Думаю, що вже всі чули про цей пілінг, читали позитивні відгуки і я можу сказати, що вони правдиві.
Пілінги/скраби для шкіри голови я люблю, вони допомагають додатково очистити шкіру голови, продовжити відчуття свіжості, створити об'єм, провести профілактику лупи (якщо немає силіконів у складі). І так сталось, що мій старий скраб закінчився, а я сильно захворіла і приймала антибіотики. І що думаєте? З'явився свербіж і лише починало з'являтись лущення. У страху, що до мене повернеться лупа, я почала шукати пілінги і звернула увагу на CP-1 Head Spa Scalp Scaler, який дуже хвалили.
Тому я можу сказати, що він дієвий – за два - три застосування я позбулась цих відчуттів. Зараз застосовую цей засіб раз у тиждень для додаткового очищення шкіри голови, або два рази у тиждень – коли відчуваю, що голова сильніше брудниться.

Та зізнаюсь чесно, я нечемна дівчинка 🤫.
Виробник рекомендує після пілінгу не використовувати шамупнь, та мені було б так дуже дискомфортно, тому все ж використовую шамупнь. Ну і маску/кондиціонер/бальзам після.

Очищення шкіри голови з CP-1

Туба тут велика, 250ml. Дизайн дуже простий, пластик м'який, блакитного кольору.
Дозатор тут йде носиком, який закривається ковпаком.
Туба прийшла у пластиковій коробці (забагато пластикуу). Що на тубі, що на коробці надписи корейською і я нічого там не розумію.
Зараз будуть мінуси:
Ця туба мені дуже незручна: вона лише лежить, а через те, що велика і доволі важка, її не можна поставити і підперти чимось. Вона займає багато місця на полиці.
Носик зроблений так, щоб наносити одразу на шкіру голови з нього, і це дуже класно і ніби зручно, та цей пластик, з якого зроблено носик настільки неякісний чи що, що при нанесенні зачіпає волосини, і потрібно наносити дуже обережно.

Пілінг середньої конситеції, досить рідкий, щоб швидко нанести на потрібні ділянки, має дрібні скрабуючі частинки(сіль).
Колір – білий. Аромат свіжий, приємнийч ментоловий, не яскравий.
Після нанесення масажними рухами потрібно розприділити пілінг по голові, так відбувається скрабування, під час якого засіб трішки піниться: не сильно. Трішки охолоджує.
Також для кращого ефекту я використовую масажну щітку від Cosmo Shop, та тут вже діло вподобань, з чутливою шкірою це може бути погана ідея, у такому разі краще зробити легкий масаж голови пальцями.

З мого волосся засіб змивається легко, не заплутується у волоссі та не заплутує волосся. Знову ж так, скрабуючі частинки дуже дрібні і вони не друть та не подразнюють шкіру голови.
Після змиття вже відчувається певна свіжість. Засіб не викликає алергічних реакцій.
Вже коли волосся сухе є трішки об'єму, відчувається свіжість шкіри голови, легкість. Немає свербіжу, лупи і тд.
Також ще на початку використання я помітила менше випадіння волосся під-час миття, тобто скраб доволі ніжний та не провокує додаткове випадіння. Під-час розчісування також випадіння менше.
Засобу можна приписати позитивні властивості, що допомагають зміцнити волосся, та я вважаю, що тут подіяв комплекс вітамінів та хорошого догляду.

За сам пілінг я можу сказати, що він дуже хороший, адже допоміг позбутись мені неприємних відчуттів у доволі короткий термін, не спричинив сильніше випадіння волосся, є відчуття свіжості, скрабуючі частинки дуже делікатні. А от туба, носик – мені незручні.

За коректність складу відповісти не можу, тому що брала його із сайту виробника, і перекладала його з корейської. Тому отак 🤷🏻‍♀️. Мене трішки засмучує той факт, що на українських сайтах інший склад, і дуже навіть хороший. За склад із сайту виробника можу сказати, що він теж може бути: тут є очищуючі компоненти та різні екстракти, та немає силіконів.
На коробці ж зазначено той склад, що і на наших сайтах, він доволі безпечний.

Purified water – вода.
Sodium chloride (36%) – натрію хлорид, сполучна речовина, м’який абразив, загущувач.
Disodium laureth sulfosuccinate – є очищаючим інгредієнтом, який використовується для покращення очищувальних властивостей засобів по догляду за шкірою.
Cocamidopropyl betaine – амфотерне ПАР.
Cocamide mipa – поверхнево-активна речовина, емульгатор, регулятор в'язкості.
Cocamidopropyl hydroxysulsteine – використовується для посилення властивостей піноутворення, для згущення косметичних засобів 
Sodium cocoyl isethionate – це м’який миючий засіб відомий своєю здатністю пом’якшувати порушення шкірного бар’єру.
Decyl glucoside – неіонна поверхнево-активна речовина, яка використовується як піноутворювач, очищувач, кондиціонуючий або емульгувальний агент.
Coco- Glucoside – м’який миючий компонент у косметиці.
Menthol – має заспокійливі та охолоджуючі властивості.
Sodium lauroyl methylaminopropionate – підходить для виготовлення прозорих миючих засобів на основі амінокислот. Methyl propanediol – розчинник, має зволожуючі властивості.
Lavender flower extract – екстракт лаванди, має очищуючі, дезодоруючі, тонізуючі властивості.
Bergamot leaf extract – екстракт бергамоту, має заспокійливі властивості.
Peppermint leaf extract – екстракт перцевої м'яти, має охолоджуючі та заспокійливі властивості.
Freesia extract – екстракт фрезії, має заспокійливі, зволожуючі властивості.
Matricaria flower extract – екстракт ромашки, має заспокійливі, протизапальні властивості.
Rosemary leaf extract – екстракт розмарину, має заспокійливі, антиоксидантні, антибактеріальні властивості.
Butylene glycol – розчинник, зволожувач і консервант, вважається безпечним компонентом, та все ж у чутливої шкіри може викликати негативні реакції.
1, 2-hexanediol – пом'якшувач і зволожувач у косметичних засобах.
Medicinal buckwheat extract – екстракт гречки, антиоксидант, антимікробний, протиатопічний і регенеруючий компонент . 
Leaf leaf extract – тут вийшов некоректний переклад, тому тут якись екстракт.
Green tea extract – екстракт зеленого чаю, має антиоксидантні та заспокійливі властивості.
Tea tree extract – екстракт чайного дерева, має протимікробні властивості.
Glyceryl caprylate – консервант, зволожувач і пом’якшувач.
Climbazole – клімбазол є місцевим протигрибковим засобом, який часто використовують для лікування грибкових шкірних інфекцій у людей, таких як лупа та екзема.
Polyquaternium-10 – кондиціонуючий компонент.
Ethylhexylglycerin – консервант.
Citric acid – очищуючий компонент, тут може бути як консервант.
Disodium EDTA – хелатуючий агент.
Fragrance – ароматизатор.