Про гарний ароматизатор для авто від Aroma Car)
Якщо ще не знали, то на makeup є і така категорія товарів - 🚘
Всім привіт✌️
Пахучку для машинки я можу обирати цілу вічність), бо я дуже чутлива до ароматів і якщо ароматизатор мені не підходить, то мене обов'язково буде захитувати, нудити , а іноді навіть може бути задишка.
У довгих муках вибору, я зупинилася на ароматизаторі - "Жуйка" від Aroma Car і він підійшов мені за всіма параметрами. Розповідаю більш детально👇
🚘 Зовнішній вигляд
Ароматизатор дуже легкий та компактний. Його дизайн цілком мінімістичний, за винятком кислотного рожевого кольору).
Передня частина гумова, полімерна, м'яка і приємна на дотик, має перфорацію. Задня частина металева, теж із перфорацією.
Кріплення із міцного пластику, у вигляді прищіпки. Гарно кріпиться на дифлектор кондиціонера, як у горизонтальному, так і у вертикальному вигляді.
🚘 Про аромат
Виробник зазначає, що у складі цієї пахучки використовуються виключно якісні та безпечні рослинні олії, які не завдають шкоди людині та навколишньому середовищу.
Склад маленький: полімер, парфумерна композиція, ефірні олії та барвники.
По суті, ніякої конкретики нема, що за парфумерна композиція, які олії), вгадай сам😂
Від себе можу сказати, що запах не зовсім вже й натуральний, є в ньому легкі хімічні нотки, не критичні, але вони є.
Ароматизатор має насичений, солодкий аромат. Він мені не пахне "бабл гам" у класичному розумінні. Я в ньому чую аромат суничної жуйки з нотками полуниці.
Перші 2 дні після відкриття упаковки - аромат був дуже насичений та важкий. Я вже подумала, що це той самий нудотний ароматизатор, який я так не люблю, але помилялася). Через 2 дні запах став легшим та ніжнішим, дуже приємним, зовсім не задушливим.
🚘 У використанні:
Я використовую ароматизатор за призначенням - в авто), бачила у відгуках, що використовують як ароматизатор для шафи і навіть просто в кімнаті. Як на мене, запах не дуже підходить для дому, якось він не вписується в інтер'єр😂. Та й до того ж, аромат дуже насичений і якщо пахучка лежатиме в закритій шафі, то запах буде занадто насиченим, нудотним.
Про використання в авто:
- Ароматизатор міцно кріпиться та надійно фіксується на дефлекторі кондиціонера.
- У дорозі, навіть на великій швидкості і по ямах - її зовсім не трясе. Вона жодного разу не злетіла зі "шторки".
- При включенні печі/кондиціонера запах посилюється і починає активно розсіюватись по всьому салону. Хоча й у соло аромат відчувається досить добре.
🚘 Про ефект та стійкість
- Я купила аромат 16 листопада і того ж дня, він уже висів у машині. Відповідно - йому вже більше місяця, і я з упевненістю можу сказати, що він зовсім не вивітрився. Запах залишився таким же приємним та стійким).
- Він чудово ароматизує весь салон. У машині завжди приємний, солодкуватий аромат.
- Він нейтралізує неприємні запахи.
- Він комфортний, не нудотний, від нього не болить голова і немає задишки. За винятком перших 2-3 днів після відкриття.
Мені дуже сподобався цей ароматизатор, не дивно, що цей бренд має багато позитивних відгуків). Однозначно куплю Aroma Car повторно, але вже з іншими ароматами.
Дякую Вам за увагу і з Різдвом💕
Коментарі (0)