Євгенія 👩

Про гарний ароматизатор для авто від Aroma Car)

Про гарний ароматизатор для авто від Aroma Car)
Про гарний ароматизатор для авто від Aroma Car)
Про гарний ароматизатор для авто від Aroma Car)

Всім привіт✌️

Пахучку для машинки я можу обирати цілу вічність), бо я дуже чутлива до ароматів і якщо ароматизатор мені не підходить, то мене обов'язково буде захитувати, нудити , а іноді навіть може бути задишка.

У довгих муках вибору, я зупинилася на ароматизаторі - "Жуйка" від Aroma Car і він підійшов мені за всіма параметрами. Розповідаю більш детально👇

Ароматизатор дуже легкий та компактний. Його дизайн цілком мінімістичний, за винятком кислотного рожевого кольору).

Передня частина гумова, полімерна, м'яка і приємна на дотик, має перфорацію. Задня частина металева, теж із перфорацією.

Кріплення із міцного пластику, у вигляді прищіпки. Гарно кріпиться на дифлектор кондиціонера, як у горизонтальному, так і у вертикальному вигляді.

Виробник зазначає, що у складі цієї пахучки використовуються виключно якісні та безпечні рослинні олії, які не завдають шкоди людині та навколишньому середовищу.

Склад маленький: полімер, парфумерна композиція, ефірні олії та барвники.

По суті, ніякої конкретики нема, що за парфумерна композиція, які олії), вгадай сам😂

Від себе можу сказати, що запах не зовсім вже й натуральний, є в ньому легкі хімічні нотки, не критичні, але вони є.

Ароматизатор має насичений, солодкий аромат. Він мені не пахне "бабл гам" у класичному розумінні. Я в ньому чую аромат суничної жуйки з нотками полуниці.

Перші 2 дні після відкриття упаковки - аромат був дуже насичений та важкий. Я вже подумала, що це той самий нудотний ароматизатор, який я так не люблю, але помилялася). Через 2 дні запах став легшим та ніжнішим, дуже приємним, зовсім не задушливим.

Я використовую ароматизатор за призначенням - в авто), бачила у відгуках, що використовують як ароматизатор для шафи і навіть просто в кімнаті. Як на мене, запах не дуже підходить для дому, якось він не вписується в інтер'єр😂. Та й до того ж, аромат дуже насичений і якщо пахучка лежатиме в закритій шафі, то запах буде занадто насиченим, нудотним.

Про використання в авто:

  • Ароматизатор міцно кріпиться та надійно фіксується на дефлекторі кондиціонера.
  • У дорозі, навіть на великій швидкості і по ямах - її зовсім не трясе. Вона жодного разу не злетіла зі "шторки".
  • При включенні печі/кондиціонера запах посилюється і починає активно розсіюватись по всьому салону. Хоча й у соло аромат відчувається досить добре.
  • Я купила аромат 16 листопада і того ж дня, він уже висів у машині. Відповідно - йому вже більше місяця, і я з упевненістю можу сказати, що він зовсім не вивітрився. Запах залишився таким же приємним та стійким).
  • Він чудово ароматизує весь салон. У машині завжди приємний, солодкуватий аромат.
  • Він нейтралізує неприємні запахи.
  • Він комфортний, не нудотний, від нього не болить голова і немає задишки. За винятком перших 2-3 днів після відкриття.

Мені дуже сподобався цей ароматизатор, не дивно, що цей бренд має багато позитивних відгуків). Однозначно куплю Aroma Car повторно, але вже з іншими ароматами.

Дякую Вам за увагу і з Різдвом💕