Омріяна міцелярна вода Bioderma
Один автор писав, що інколи в людини є мрія, яку можна здійснити до кінця тижня, а вона робить з неї мрію всього це життя. Це майже про мене і міцелярну воду Bioderma Sensibio. Мені хотілось її спробувати дуже давно, та я постійно купувала щось інше, а потім згадувала про неї. Цю воду мені радила знайома лікар-дерматолог, її часто радять блогери, в неї більше тисячі відгуків на Makeup. Окрім цього в мене особливе ставлення до французької косметики, закладене з дитинства, вона здається мені особливою, майже магічною. Останнім часом в мене було таке відчуття, що мій догляд дуже продуманий, логічний та дієвий, однак в ньому не вистачало чогось жіночого, чогось, що я просто хочу для свого задоволення. Так от, мені хотілось спробувати міцелярну воду для демакіяжу очей, так, я можу змити макіяж з очей молочком, однак, я не можу сказати, що це комфортний процес, мені давно хотілось засіб, який змиє макіяж з очей одним елегантним рухом і мені дуже подобаються мініформати, маленькі пляшечки, маленькі баночки підіймають в мені майже такі самі теплі почуття як маленькі цуценята.
Воду у форматі 100 мл я придбала в аптеці, скориставшись зручним сервісом онлайн-бронювання ліків, який показує наявність ліків в конкретних аптеках та дає додаткову знижку, в результаті вона коштувала мені 164 гривні (ціна без бронювання була 192 гривні). Мені сподобалось, що малютка має захист, по якому видно, що ніхто її не відкривав. В мене були високі очікування і... одним рухом цей засіб туш не змив, довелося змивати туш з однієї сторони вій, потім з іншої, потім з нижніх. Я бачила такий спосіб, коли дівчина просочує міцелярною водою ватний диск, складає його наполовину і заплющує очі, захоплюючи вії ватним диском так, щоб не торкатись шкіри, та я ще не дозріла до нього. Відчуття при демакіяжі вій були дуже приємні, я дійсно відчула те французьке торкання на яке сподівалась, не поспішала і трохи тримала ватний пафф коло вій, щоб вода встигла попрацювати, і мені нічого не довелось терти. Вода добре справилась з олівцями як в принципі й з тональним кремом. Виробник зазначає, що міцелярна вода не потребує змивання, в інструкції українською мовою написано, що вона не потребує змивання, окрім зони навколо очей, мені хотілось подивитись як моя шкіра на неї відреагує і хвилин за 5 я побачила почервоніння на скроні. З молочком від бренду АА в мене такого не було, хоча я теж доволі часто його трохи тримаю або не одразу вмиваюсь після демакіяжу, тепер ви розумієте, чому я постійно його хвалю - від найбільш топової та відомої міцелярної води у світі в мене є почервоніння, а від молочка АА немає. Втім після того, як я її змила воно швидко зійшло і моя шкіра та капіляри почувались добре, також я не виключаю, що шкіра могла роздратуватись суто через процес механічного тертя.
Я залюбки буду використовувати її для демакіяжу очей, можливо, тепер я навіть буду фарбувати їх частіше і більш цікаво, не думаючи про те, що це ж мені ще ввечері все це змивати. З цією міцелярною водою демакіяж може приносити задоволення, великим плюсом для мене є те, що продукт можна використовувати цілий рік після відкриття. Для демакіяжу обличчя мені поки що більше сподобалось молочко від АА, хоча тепер, якби мені було потрібно обрати лише один засіб для демакіяжу, то навіть не знаю, що б я з них обрала, швидше молочко, але навіщо ставити собі такі жорсткі обмеження, коли догляд має приносити не тільки результат, а ще й комфорт та задоволення?
Це символічна покупка для мене, тому що рік, який наближається, мені хочеться зробити роком здійснення мрій настільки наскільки це в моїх руках. Все ж таки вона не виправдала повністю моїх очікувань, тому що в моєму розумінні засіб для очищення чутливої не має викликати почервоніння, але я рада, що спробувала і перестала на неї облизуватись. Якщо ваша шкіра не реактивна, ця вода прекрасний вибір. Почервоніння від неї в мене поки що було лише один раз.
Зі святами! 🌲
Коментарі (0)