V-R-O-D-L-Y-V-A

Parisa Cosmetics Fixing Gel

Parisa Cosmetics Fixing Gel

Упаковка: пластик, імітація матового скла, тактильне відчуття приємне. Написи виглядають стильно. Здебільшого обрала цей гель через упаковку, тому що мені подобаються гарні речі. Обмежувач видає продукту з флакона у помірній кількості.

Щітка: нейлонова, ворс 2,5 см. Не найзручніша для мене, але я пристосувалася.

Мені не зовсім подобається як вона укладає волоски. Для мене найзручніша щітка у Luxvisage Brow Super Fix (та укладає кожний волосок).

Об'єм: 10 мл.

Колір: прозорий, на бровах не залишає білих нальотів, навіть у дощ.

Запах: якщо принюхуватися в сам флакон, то запах ненав'язливий і приємний, не відштовхуючий, а якщо нюхати обмежувач і саму щітку, то запах неприємного пластику. При використанні гелю запаху взагалі не відчуваю.

Фіксація: більш ніж середня, але не на максималках, швидко висихає (десь за 1,5-2 хв).

Parisa Cosmetics Fixing Gel
Parisa Cosmetics Fixing Gel
Parisa Cosmetics Fixing Gel

Від Parisa щітка для мене не дуже, вона створює не ідеальний ефект прочісування і щоб надати форму, потрібно повозитися трохи, а зі щіткою від Luxvisage це відбувалося швидше і красивіше.

Гель форму брів фіксує добре і не склеює волоски між собою (якщо тільки зайвого продукту не нанести), зберігається природний ефект акуратно укладених брів. Форма тримається весь день, зачіс і хвостик брови не спадають, все чудово 👌 Протягом усього дня якоїсь тяжкості на бровах я не відчуваю, я б навіть сказала, що гель не відчувається зовсім. Мої олівці та маркери для брів не стирає і не створює бруд на бровах, з тональним дружить. Користуюсь ним місяць, алергій/ висипів не було.

P.S. тіні на очах від GlamBee, детально про них тут https://club.makeup.com.ua/post/23049/