Анна Ліннік

MORNING ROUTINE

Етапи догляду ⤵️

1️⃣ Тонізація. Освіжальний тонік для чутливої шкіри Eucerin DermatoClean Hyaluron Tonic - сподобався, виконує функції, не подразнює шкіру та зволожує її, рекомендую 😻

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10.

2️⃣ Сироватка. Сироватка для обличчя Beauty of Joseon Revive Serum - популярний бренд, дуже хотіла спробувати, дуже подобається 😻, гарно зволожую, вирівнює тон шкіри та заспокоює її, ще й ціна приємна, також можу рекомендувати 😊

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10.

3️⃣ Крем для шкіри. Антивіковий денний крем для усіх типів шкіри Eucerin Anti-Age Elasticity+Filler Day Cream SPF 30 - практично всю лінійку бренду я тестувала до цього в пробниках, які мені дав мій дерматолог, їх було багато тому я знала, які продукти мені підходять, а які ні, цей крем мені сподобався тому і купила, текстура поживного крему, який швидко вибирається, шкіра гладка і здорова, великий ➕ має SPF .

Єдиний "➖" це його пакування, дешеве пластикове пакування, зверху крем не має захисної кришечки і прикривається плівкою, і взагалі вся баночка дістається як рефіл, не зручне пакування.

👍🏻 Моя оцінка 8 з 10, два бали вирахувала за пакування, хоча це не люкс і не проф бренд, тому що я очікувала не знаю 😄

4️⃣ Крем для повік. Омолоджувальний крем для повік з пептидами Medi Peel Peptide 9 Hyaluronic Volumy Eye Cream - з кремами для повік мені не дуже щастить, взагалі я цей крем використовую для вечірньої рутини, денний як раз закінчився 😄 Для вечірнього догляду він підходить АЛЕ це не крем це 👎🏻, текстура клею, лягає павутиною 🕸️, важко його наносити, ніяких результатів нема.

👎🏻 Моя оцінка 5 з 10. Не рекомендую.

Антивіковий крем для очей з муцином равлика Cha-Skin Snail Eye Cream - закінчила цей кремчик, можна використовувати як вдень, так і на ніч, зволожує, надовго вистачає, більшого від нього не варто чекати.

👍🏻 Моя оцінка 8 з 10. Як за такі гроші то в принципі нормально та й текстура приємна.

5️⃣ Зволоження 🫦. Захисна помада для губ "Норвезька формула" Neutrogena Norwegian Formula Lipcare SPF 20 - неочікувано але, це 🔥, зволожує, захищає, має приємну текстуру і ще має SPF.

👍🏻 Моя оцінка 10 з 10 🔥

Бажаю всім гарного дня, дякую за перегляд, вподобання і збереження 💞

Порадь, будь ласка, гарний крем для повік, дякую, чекаю твоїх порад в коментарях 🧡