Марія Білоус

Використані баночки. Чи повторю покупку?

Використані баночки. Чи повторю  покупку?

Цього місяця доведеться поповнити свої запаси для догляду за волоссям.

Розпочну з засобу яким я незадоволена. Це був мій черговий тест засобів з натуральними компонентами, закінчився він провально, бо бальзам для волосся мене не вразив, точніше ніяким чином не вплинув на покрашення якості мого волосся, скоріше навпаки її погіршував, але за такі кошти, це й не дивно. Чому? Розповідаю.

Текстура рідкувата, запах нейтральний, щось трав`яне, волосся після засобу ставало жорстким, розчісувати було не зручно.

Засіб йде в смітник😒

Термо захист з антистатичним ефектом. Мені сподобався, нічого поганого за ним не помітила крім того що на якийсь компонент маю алергію. Наносила на волосся в одній кімнаті і швидко звідти йшла бо подразнювалось горло і з`являвся кашель. Також його склад: Aqua, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Polyquaternium-10, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum.

Не планую повторювати покупку. Буду рада якщо порекомендуєте новий варіант

І моя любов це шампунь від Lakme для чутливої шкіри голови. Не можу знайти йому іншої заміни, що не пробувала не підходить) Це моя третя баночка і звичайно придбаю четверту, бо в ньому ідеально все!