Tesori d'Oriente Fiore del Dragonе
Моє невеличке замовлення з Makeup 💋
Всім привіт ❤️
Вирішила поповнити свої запаси і передивилась список бажань в якому багато засобів від Tesori d'Oriente. Зараз я користуюсь лінійкою Muschio Bianco, "білий мускус "яку просто обожнюю. Але у Tesori багато засобів які так і манять познайомитися з ними, до того ж це якісна косметика з неймовірними стійкими ароматами .
Лінійка Fiore del Dragone - квітка Дракона мене вже давно зацікавила але так як відгуки неоднозначні то я довго не наважувалась замовити. Аромат в лінійці порівнюють з Dior Hypnotic Poison. Але так як я не знайома з цим ароматом у Dior то не можу порівняти на скільки вони схожі. Проте отримавши посилку і протестувавши засоби можу сказати що я лишилась задоволена тим як вони пахнуть, а замовила я крем для ванни та туалетну воду. Шкода що немає крема для тіла.
Крем для ванни Tesori d'Oriente Fiore del Dragone
Я взяла крем в великому об'ємі 500 мл. Мені дуже подобається його вигляд - металевий флакон в насиченому яскравому червоному кольорі , зображення дракону нібито в японському стилі. Флакон важкий і відсутність дозатора для когось може бути мінусом але я вже навчилась таким користуватися і звикла.
Крем має консистенцією середньої густини, напівпрозорий за кольором, піниться дуже добре утворюючи ніжну, щільну ,ароматну піну. Я люблю гелі Tesori d'Oriente за те що вони не сушать шкіру і не викликають негативних реакцій.
А ще аромат у нього дуууже приємний.
Пляшечка така гарна що спочатку я стояла і просто милувалась нею, розглядаючи зображення. Недоліком такого пакування можу назвати те що при транспортуванні утворилась виїмка, тож не бажано щоб флакон падав , буде виглядати не презентабельно. На останньому фото видно прим'ятість.
Крем парфумований, на шкірі аромат після душу відчувається декілька годин.
Туалетна вода Tesori d'Oriente Fiore del Dragone
Брала туалетну воду наосліп,орієнтуючись на піраміду. Відгуки на неї були неоднозначні, комусь аромат сподобався,комусь нагадував старовинні духи.
Піраміда у туалетної води така
Початкові ноти: Мигдаль, пітахая, абрикос
Ноти серця : Жасмин, тубероза, іланг-іланг, апельсиновий цвіт
Базові ноти: Ваніль, сандал, Амбра,Мускус
Аромат належить до групи східні,квіткові
При першому нанесенні туалетна вода мені сподобалась , я очікувала що вона буде більш солодкою та важкою, проте мене приємно здивувала якість. Спочатку я відчула мигдальну ноту і як пахне абрикосова кісточка ,це такий приємний ,огортаючий аромат ,трошки пряний. Також тут присутня квітковість та деяка кремовість ,а в базі додається ваніль. Аромат порівнюють з Dior Hypnotic Poison . Я з цим ароматом не знайома тому не можу провести паралель. Проте він мені сподобався. Та і враховуючи ціну ,для неї це дуже гарна якість. Стійкість чудова , тримається на шкірі довго. На собі не відчуваю але коли піднесла зап'ястя до носу то через 5 годин відчула цей аромат.
Упаковка у туалетної води,як і у крема для ванни також металева ,естетично приваблива. Розпилювач звичайний але як на мене занадто сильно бризкає і видає великий струмінь ,тому варто бути обережними щоб не переборщити з концентрацією.
В цілому покупкою я задоволена )
Тепер хочу познайомитися з іншими ароматами Tesori.
Дякую за увагу 🤗
Коментарі (0)