Juli Butik

Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics

Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics

Насамперед хочу зазначити що цей зазіб не зупиняє потовиділення а допомагає маскувати або придушувати запах.

Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics
Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics
Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics
Дезодорант роликовий "Середземноморська свіжість" D'oliva Pharmatheiss (Olivenöl) Cosmetics

Користуюся дезодорантом раз на день, зранку.

Він має ніжний, свіжий та приємний аромат який дуже стійкий, не нав'язливий та не набридає, парфуми не перебиває.

Не залишає білих слідів на одязі, що дуже важливо.

Свою функцію він виконує на 100%, неприємного запаху немає протягом дня. Після нанесення не має липкості та неприємних відчуттів на шкірі, швидко висихає, присутній комфорт та ніжність.

Одним словом якість на вищому рівні.

Aqua - розчинник (Цілком безпечно)

Aluminium Chlorohydrate - це складна неорганічна сіль, яка складається зі складного основного хлориду алюмінію. Дезодорант, протимікробний/антибактеріальний. (Допустимо)

Dicaprylyl Ether - це олія, отримана з каприлової кислоти, жирної кислоти, яка міститься в кокосовій і пальмоядровій олії. Він функціонує як засіб для кондиціонування шкіри (пом’якшувальний засіб) і інгредієнт для покращення текстури для створення естетично приємних формул. (Цілком безпечно)

Hydroxypropyl Starch Phosphate - це природний, попередньо желатинізований цукор, який також не містить глютену. Регулятор в'язкості (Безпечно)

C12-13 Alkyl Lactate - це суміш складних ефірів алкілових спиртів, які використовуються в догляді за шкірою для зменшення липкості та жирності інших інгредієнтів, таких як вазелін. (Безпечно)

PPG-14 Butyl Ether - бутиловий спирт, діє як розчинник і кондиціонуючий засіб для шкіри. Цей інгредієнт допомагає відновити відчуття еластичності шкіри та покращує текстуру формул продуктів особистої гігієни. (Безпечно)

Glycerin - гліцерин – це відновлючий шкіру компонент, тобто це речовина, яка природним чином міститься в шкірі, допомагаючи встановити нормальний баланс і зволоження. (Цілком безпечно)

Hexyldecanol - невисихаючий жирний спирт, який використовується як пом'якшувач і пом'якшувач шкіри. (Безпечно)

Parfum - парфумування. (Середня безпека)

Ceteareth-25 - це жирний спирт, який використовується як емульгатор і поверхнево-активна речовина. Допомагає підтримувати розчинність інгредієнтів у формулі, дозволяючи їм залишатися рівномірно розподіленими по всій емульсії. (Безпечно)

Olea Europaea Fruit Oil - оливкова олія. (Цілком безпечно)

Behenyl Alcohol - насичений жирний спир отриманий з натуральних жирів і масел. Регулятор в'язкості, пом'якшувач. (Безпечно)

Ethylhexylglycerin - «зелений» консервант. Одержують із різних зернових культур. (Безпечно)

Glyceryl Stearate - суміш моно-і діефірів стеарину та гліцерину. Емульгатор. (Цілком безпечно)

Glyceryl Stearate Citrate - природний емульгатор типу «вода в олії», похідне жирних кислот з олії та гліцерину. У косметичних засобах зазвичай використовується як стабілізатор формули, для запобігання розшарування інгредієнтів. Має на шкіру пом'якшувальну, зволожуючу дію, допомагає утримувати вологу в шкірі. Сприятливо впливає на суху чи обвітрену шкіру. Отримують з пальмоядрової або соєвої олії. (Цілком безпечно)

Disodium Ethylene Dicocamide PEG-15 Disulfate - регулятор в'язкості. (Допустимо)

Disodium EDTA - динатрієва сіль дигідрогена етилендіамінтетраацетату, комплексоутворювач. Має низьку токсичність. Діє як підсилювач для посилення поглинання продукту. Хоча динатрію ЕДТА схвалено для комерційного використання для населення, кілька країн, включаючи Австралію та частини Європи, заборонили цей інгредієнт через можливі проблеми зі здоров’ям від надмірного впливу. (Допустимо)

Phenoxyethanol - консервант. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. В даний час FDA дозволяє використовувати цей інгредієнт в косметиці, а також як непряму харчову добавку. (Допустимо)

Benzyl Salicylate - ефір саліцилової кислоти. Використовується при складанні парфумерних композицій, ароматизаторів для мила та миючих засобів, як фіксатор запаху. Внесений до списку речовин, які можуть викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Geraniol - парфумування, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Eugenol - парфумування, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Linalool - парфумування (Допустимо)

Limonene - парфумування, розчинник, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)

Citronellol - парфумування, розчинник, є речовиною, здатною викликати алергічні реакції. (Допустимо)