YuliHrytskoff

LONG ISLAND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

LONG ISLAND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES

Не так давно я розповідала про два чарівних аромати із нової колекції «Tender» від американського бренду нішевої парфумерії FANTASY COMMUNITY PERFUMES - PINK BRUT (https://club.makeup.com.ua/post/25802/) та WATERMELON EXPLOSION (https://club.makeup.com.ua/post/25738/). Не менш цікавий аромат я припасла наостанок) Проте, довго тримати інтригу не буду і ділюсь своїми враженнями про солоденький LONG ISLAND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES.

Оформлення парфумів мінімалістично-стильне. Флакон, у який поміщені парфуми, виготовлений із прозорого матового скла, дуже приємного на дотик. На лицьовій стороні флакончика – яскрава рифлена етикетка помаранчевого кольору, на якій можна знайти всю необхідну інформацію про парфуми – найменування бренду та назву аромату, його концентрацію та номінальний об’єм. А також, незмінний символ бренду – чарівна фея з флакончиком парфумів у руках, що сидить на півмісяці. Саме оформлення наштовхує на думку, що аромат має бути надзвичайно виразним та яскравим, вибуховим та манким. До того ж, флакончик мініатюрний та компактний, з легкістю поміститься навіть у найменшу жіночу сумочку, тому його зручно носити з собою, щоб, за необхідності, поновлювати на протязі дня.

Флакон оснащений розпилювачем, претензій до роботи якого у мене немає – працює справно, аромат подає дрібнодисперсно, але доволі рясно.

Флакон закривається золотистою пластиковою кришечкою, що самовільно не відкривається та не спадає.

Об’єм флакона – 30 мл. На сайті бренду даний аромат представлений також і в форматі пробника (2 мл) та тестера (теж 30 мл).

Прем’єра аромату – 2023 рік.

Група (сімейство) аромату – Квіткові.

Стать – Унісекс.

Концентрація - Extrait de Perfume.

Класифікація (клас) – нішева парфумерія.

Країна реєстрації бренду – США.

Країна-виробник: США.

Як зазначається на сайті бренду, піраміду аромату складають такі ноти:

Верхні ноти: Мандарин

Середні ноти: Полуниця, Квіткові ноти

Базові ноти: Ваніль

Піраміда аромату, на перший погляд, видається не надто складною чи інтригуючою, проте всі його ноти настільки вдало підібрані та переплетені між собою, що звучить аромат єдиною, чарівною симфонією… І з кожним днем користування, цей аромат подобається мені все більше!

Тільки знявши із флакону кришечку, повітря починають заповнювати соковиті, ледь вловимі мандаринові нотки… От коли чистиш мандаринку, а її аромат наповнює всю кімнату, насичуючи повітря флюїдами радості та новорічного дива…

Проте, з першим розпиленням ці невагомі ноти злітають дуже швидко, гублячись за яскравими квітковими нотами. Вловлюю аромат жасмину, можливо, трішки фіалки…

А далі – в гру вступає полуниця. Проте не свіжа, а карамелізована, з домашніми взбитими вершками… Ммм… Це неймовірно смачне звучання!

Ближче до бази – ваніль… Кондитерська, виразна, проте, в парфумі правильне її дозування, вона не перенасичує собою аромат, не робить його надто солодким чи важким, а лиш надає йому неймовірної м’якості та гармонійності.

І де-не-де, ближче до шкіри, я чую шоколад… Хоч ця нота, як і вершки, не зазначені виробником у піраміді, проте, я їх відчуваю дуже виразно і вважаю за необхідне сказати за них. Але, найімовірніше, це тільки моє ольфакторне сприйняття)

Загалом, парфум проходить всі стадії розкриття доволі швидко, проте, ноти аромату, розкрившись, повністю не зникають, а гармонійно переплітаються між собою, випускаючи наперед то полуницю, то ваніль, то квіти, чи їх самі різноманітні комбінації… Така гра нот будоражить фантазію, малюючи в ній самі неймовірні асоціації та заставляючи вдихати аромат знову і знову, намагаючись розгадати його таємницю…

От є у цьому ароматі якась загадка… І, незважаючи на нескладність піраміди, звучить аромат дуже самодостатньо та цікаво!

За характером звучання ці парфуми схожі на такі шедевральні витвори парфумерного мистецтва як Dior Miss Dior Cherie (але самого першого випуску, який зараз вже, на жаль, знятий з виробництва) та Attar Collection Crystal Love for Her. Звичайно, LONG ISLAND by FCP не є аналогом жодного із вказаних вище парфумів, проте схожа тенденція в звучанні цих ароматів прослідковується. Тому, якщо вам подобаються такого роду аромати, то, найімовірніше, сподобається й LONG ISLAND!

Шлейф – виразний, але в міру! Але, чим більше часу пройшло з моменту нанесення парфумів, тим коротшим стає шлейф, наближаючись до розряду інтимного.

Стійкість аромату – близько 6 годин, проте базові ноти зберігаються на шкірі до вечора, а на волоссі та одязі – відчуваються і на наступний день.

Вікові рамки. LONG ISLAND by FCP – як на мене, абсолютно «безрамковий» аромат. Личитиме і юним дівчатам, і молодим жінкам, і дамам прекрасного зрілого віку.

Сезонність. Повністю всі сезони! Аромат прекрасно звучатиме як в холодний період року, так і в теплий, єдине, влітку я б все ж радила бути з ним обережнішим, оскільки парфуми доволі-таки солодкі, тому варто відкласти їх на прохолодний вечір)

Подія/образ. LONG ISLAND by FCP чудово пасуватиме для завершення будь-якого образу та підійде для відвідування найрізноманітніших подій, за виключенням, хіба що суто спортивних чи дуже офіційних заходів.

Стать. Хоч і на сайті бренду вказується, що LONG ISLAND – це аромат унісекс, проте, хочу зазначити, що він все ж таки має жіночий характер… Так, нішева парфумерія, по великому рахунку, не має статі, оскільки розкриття та звучання таких ароматів є дуже індивідуальним, проте, я зовсім не бачу даний аромат на чоловіку…

хочу сказати, що LONG ISLAND BY FANTASY COMMUNITY PERFUMES – надзвичайно красивий, самобутній аромат, не позбавлений глибини та загадковості. Із красивим розкриттям і грою нот, чудовою стійкістю та звучанням. Якщо ви поціновувач в міру солодких, квітково-фруктових ароматів, то LONG ISLAND by FCP - прекрасний варіант!