Marinka🌈Rainbow

Порожні баночки

Порожні баночки

Всім привіт ❤️

Це мій перший допис про пусті баночки і вперше в житті я їх збирала 😁

Взагалі мені важко щось закінчити тому що я купую багато засобів та багато чого не добиваю до кінця. Але якось в кінці року все ж дещо закінчилося.

  1. Шампунь та бальзам для волосся Garnier Fructis Гудбай посічені кінчики . Сподобались і шампунь і бальзам. Шампунь гарно промиває , бальзам робить волосся зволоженим та воно гарно розчісується. В лінійці неймовірний приємний фруктовий аромат ,який тримається на волоссі. Думаю що куплю ще.
  2. Шампунь та бальзам для волосся L'oreal Elseve Hyaluron Plump. Також гарна базова лінійка для волосся. Приємний аромат,зволожує, не обтяжує волосся, робить його блискучим. Можливо повторю.
  3. Скраб для тіла Liora Strawberry & Watermelon - дуже бюджетний скраб для тіла, навіть скоріше пілінг. Купувала офлайн в магазині, сподобався запах. Скраб з дуже маленьких часточок, піниться,але скрабування для мене за жорстке. Хоча засіб хороший і гарний фруктовий аромат.
  4. Гель для вмивання Just Kawai з матча для жирної шкіри. Нормальний гель, користувалась ним довго в перервах коли закінчувалась улюблена пінка для вмивання. Сподобалось що гель не сушив шкіру , не подразнював очі а також ненав'язливий аромат.
  5. Сироватка Dior Prestige La micro-huile de rose з мікрокапсулами олії троянди. Брала міні набір для ознайомлення. Гарна сироватка, щось середнє між щільною сироваткою та олійкою для обличчя, дає гарне живлення, при користуванні можна було не наносити поверх крем оскільки вистачало її дії. Приємний ненав'язлий аромат троянди. Робить шкіру сяючою. Хочу повторити але ціна на повнорозмірний флакон коштує як крило літака 😁
  6. Сироватка для шкіри навколо очей Dior Prestige La micro-huile de rose. Дуже легка та невагома сироватка , приємний аромат. Сподобалась ,але все те ж саме що і з сироваткою для обличчя. Дякую за увагу 🤗
Порожні баночки
Порожні баночки
Порожні баночки