Помада LN Pro Lip Glaze Silky Cream Lipstick
Відтінок Mocha nude 101.
Красива фотогенічна помада в глянцевому футлярі.
Виробник вказує, що вона має кремову текстуру, комфортна на губах з насиченим пігментом. Перевірю на собі всі заявлені характеристики та спочатку хочу розказати про перше враження.
Всі нюанси
Помада була запакована в плівку, знявши її побачила глянцевий футляр графітового кольору з білими написами. В руках вона відчувається дуже легко, упакування повністю пластикове.
Коли я викрутила повністю помаду побачила на ній маленькі тріщинки, «шви» від форм у які вона заливалась, в основі де помада з’єднується з пластиком є якісь нерівності.
Я не буду сварити за ці недоліки помаду, вона дуууже бюджетна, ціновий діапазон 50-140 грн. Власне, я купувала по акції за 51 грн, тому претензій до того, що вона не справляє люксового враження взагалі не маю🤗 Головне, як вона себе покаже в ділі!
Аромат косметичний, солодко-пудровий, після нанесення не відчувається та не заважає.
На губах
Перед покупкою я помаду не свотчила, обирала наосліп по картинкам на сайті та назві відтінку «Mocha nude». В футлярі вона виглядає нюдово, а при першому нанесенні на губи - проявилась рожевим підтоном. Додатково контур я підвела олівцем Glam bee 110. Мені такий ефект не сподобався і помада певний час пролежала без діла.
Другий шанс
Зараз губи не завжди в ідеальному стані, іноді підсушені, а на такій текстурі мої улюблені матові помади і олівці можуть підкреслювати сухість. Тому вирішила знову спробувати цю помадку LN Pro і вона показала себе по-іншому в цей раз😊
Колір гарно проявився, не яскравий теплий нюдовий з карамельно-персиковим відтінком. Я б так охарактеризувала його. Наноситься легко, помада приємно ковзає на губах. Текстура дійсно кремова з легким глянцевим блиском. Лягає однотонно, не розтікається. На губах відчувається дуже комфортно, легко і невагомо, трошки із зволожуючим доглядовим ефектом.
Формула не стійка, це помадка яку потрібно поновлювати протягом дня.
Фотографії робила спеціально з різним освітленням, щоб зрозумілим був колір. Додатково не використовувала олівці для контуру.
Тепер ця помадка летить в мою сумочку, на зимовий період так точно!😊
Коментарі (0)