Чудовий крем для рук, шкодую, що не купила одразу 500 мл)
Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки від Shelly
Всім привіт ✌️
Мені здаєтьсь, що бренд Shelly дуже потужно вірвався на український ринок. Він заполонив стрічку і утриматися від покупки якогось кремчика було просто неможливо, тим більше, що відгуки здебільшого позитивні, а ціна – казково низька🤗.
Для себе я обрала крем для рук з кератином, сріблом і екстрактом арніки, у самому маленькому об'ємі, про що дуже шкодую, треба було брати одразу 500 мл😅. Розповідаю про всі його переваги більш докладно👇
🔹 Зовнішній вигляд:
Крем представлений у мініатюрній тубі із м'якого пластику. Дизайн лаконічний та симпатичний, без зайвих деталей).
Кришка відкручується, тубу закриває міцно, не прокручується.
У крему класичний дозатор у вигляді вузького отвору, засіб виділяється економічно в необхідній для використання кількості. Не "плюється", не тече і не забивається.
Єдиний мінус - коли крему стає трохи менше половини, його досить проблематично видавити. Однак, це проблема не саме цього крему, а всіх м'яких туб.
Об'єм: 45 мл, витрата в міру економічна. Такий варіант зручний для сумочки та поїздок. Також, виробник пропонує цей крем в об'ємі 250 і 500 мл, які розраховані для салонів краси, але ніхто не заборонить купити крем для домашнього використання).
🔹 Трохи про склад
Склад просто розкішний, як для крему за 70 гривень). Виділяю для Вас найголовніше та найцікавіше:
- Hydrolyzed Keratin (Гідролізований кератин) і Hydrolyzed Elastine (Гідролізований еластин): Компоненти, які підтримують міцність та пружність шкіри, та покращують її текстуру.
- Arnica Montaba (Arnica) Flower Extract (Екстракт квітів арніки): Екстракт, який має заспокійливі та протизапальні властивості.
- Silver Citrate (Сполука срібла): має антимікробні та захистні властивості.
- Caprylic / Capric Triglyceride (Тригліцериди каприлінової/капричної кислот): Легка олійна речовина для зволоження та живлення шкіри.
- Glycerin (Гліцерин): Вологозберігаючий інгредієнт для підтримки гідратації шкіри.
У мене крем не викликав жодних алергічних реакцій та подразнення шкіри.
🔹 Текстура та аромат:
- Крем має дуже легку текстуру, що ковзає. На дотик він м'який та пластичний. Без відчуття липкості, жирності та маслянистості.
- Аромат у крему ніжний та ненав'язливий. Він солодкувато-косметичний із приємною пудровою ноткою. На шкірі тримається не довго, тому не викликає жодного дискомфорту.
🔹У використанні:
Пари горошин крему цілком достатньо, щоб зволожити шкіру ручок.
Крем м'яко ковзає по шкірі і добре розподіляється. Вбирається протягом 2-3 хвилин. Не залишає на шкірі липкої плівки та жирності, лежить абсолютно невагомо та комфортно.
🔹 Ефект:
- Крем дуже добре зволожує та живить, при цьому відмінно утримує вологу протягом 4-5 годин, за рахунок чого, його не потрібно оновлювати кожні 30 хвилин).
- Добре живить кутикулу
- Пом'якшує шкіру, робить її більш гладкою та приємною на дотик.
- Відмінно зволожує лущення. У мене з-за вітру з'явилися лущення між пальцями (бігла до свого майстра з думкою, що це грибок – я і моя тривожність😅). З кремом Shelly - лущення повністю пройшли за 1 тиждень і знову не повертаються).
Інших ефектів крем не дає, але мені здається, що вищепереліченого цілком достатньо, щоб сказати, що крем хороший і заслуговує на увагу💙. Я однозачно повторю покупку і вам щиро рекомендую)
Дякую за увагу💕
Коментарі (0)