Ополіскувач для ротової порожнини "Прополіс дент" Georg BioSystems
Хороший ополіскувач від Українського виробника
Ополіскувач це невід'ємна частина мого ритуалу догляду за порожниною рота, без нього я просто не можу. "Прополіс дент" Georg BioSystems користуюсь ним вперше, цей ополіскувач мені дуже сподобався .
Має приємний смак, якийсь медово - м'ятний з нотками календули.
Після користування присутнє відчуття свіжості та терпкий присмак. Сильного печіння в роті не було. Має м'яку ді ю.
Добре загоює пошкодження на слизовій.
Зручний ковпачок від пляшки в який потрібно наливати засіб.
Свіжість подиху присутнє досить довго. Цей ополіскувач точно вартий уваги
Склад:
AQUA - розчинник (Цілком безпечно)
SORBITOL - аліфатичний спирт, використовується як зволожуючий компонент, що істотно впливає на текстуру виробу, надаючи їй особливу м'якість, пластичність і бархатистість. У рецептурах замінює гліцерин. Зареєстрований як харчова добавка Е420. (Безпечно)
PROPOLIS - має антисептичну, знеболювальну дію, сприяє швидкій регенераціїї. (Безпечно)
CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT - нагідки, однорічна трав'яниста рослина. Має бактерицидну, дезінфікуючу та ранозагоювальну дію. (Цілком безпечно)
SALVIA OFFICINALIS EXTRACT - Екстракт листя шавлії. Традиційно застосовується як протизапальний, антимікробний засіб. (Безпечно)
PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL - Гідрогенізована касторова олія. Використовується як емульгатор, поверхнево-активна речовина і ароматизатор. (Допустимо)
PVP - скорочення від полівінілпіролідону.Загущувач та гелеутворювач, стабілізує піну у засобах. Нетоксичний. (Допустимо)
PARFUM - парфумування (Середня безпека)
SODIUM FLUORIDE - активна добавка для профілактики карієсу, а також дезінфікуючий і консервуючий компонент. (Допустимо)
2-BROMO-2-NITROPROPANE-1,3-DIOL - консервант (похідні фармальдегідів). Має низку обмежень щодо сполучуваності з іншими компонентами. Тому бронопол не рекомендують вводити в незмивні продукти: креми, гелі для обличчя, ну і в тоніки в тому числі. Якщо ви знайдете його там – можете сміливо виливати засіб (Є застереження)
Коментарі (0)