FC Perfumes Long Island - аромат що я так довго шукала
Якщо ви ще не загіпнотизовані описами дівчат про аромат Long Island, перечитайте ще всі ті дописи, бо аромат вартий уваги
Якщо брати статистику, то саме цей аромат - розлетівся по спільноті як гарячі пиріжки. А хто ж я така, що б не спробувати такий популярний аромат ?
Все вірно: піддавшись на внутрішній голос, який казав мені "тобі требаааа, тобі требааа" , я вже летіла на пошту за пакуночком з цим ароматом. І хоча ніде не можна було протестувати цей аромат, я вже знала як він звучить. Але про це трошки пізніше)
Тільки відкривши флакон, явже відчула цей аромат, який буквально загіпнотизував мене. Грайливі ноти відразу затягнули мене у водоворіт солодкого танцю, де серед кремового шлейфу, старається вистрибнути полуниця. Аромат переносить мене у атмосферу чаруючих романтичних фільмів 50х, які мають свій особливий шарм і прекрасні історії, які викликають відчуття тепла і комфорта.
Одразу після розпилення, відчувається яскравий солодкий аромат, який підкреслюється звабливою кислинкою. Спершу, вона має невеличку гірчинку і виражені цитрусові ноти, які цілком легко відрізнити - це мандарин, соковитий, можливо трошки недозрілий, з зеленим листячком на гілочці. І чим далі на шкірі, тим менше помічаєш ту солодку ноту, яка відчувалась тільки відкривши флакон. Це стосується саме старту аромату. Він несе саме цитрусовий та водний настрій.
Але поступово, аромат стає більш теплішим і солодким. Спочатку це не сильно помітно, бо цедра стає більш терпкою і через це забуваєш про шлейф, який буквально за секунду заповнюю всю кімнату, як солодкий дим. Кожен рух руки - і цей аромат просто переслідує. Ніжний, кремовий.... Ммммм, смоката.
І ось в цей момент, вступає суниця. Але це не ягода, це аромат полуничного молочного котейлю, легкий, ванільний . Він теплий і комфортний, але при тому трошки наче охолоджує.
Не можливо пропустити головну ноту цього аромату - ваніль. Її чути як в кислому старті, так і в коктейльній середині. Теплий, ванільний і пудровий аромат взяв мене в полон . Що до піраміди, то тут довелі легко:
- Старт: Мандарин. Це і терпка цедра і солодкий сік, який дарує перші секунди невеличку вологу, наче ти знаходишься десь на Грецькому узбережжі.
- Ноти серця : Полуниця і Квіткові ноти. Полуниця наче грає разом з чимось вершковим і солодким, тим самим затьмарює квіткові ноти. Але вони не стоять в стороні і дають аромату пудровість і легкість.
- База : Суцільна прекрасна Ваніль.
Ось вам і таємнича але така проста база цього аромату. Це морозиво у чистому вигляді. Але з самого початку, я натякала що я вже давно в нього закохана. Хоча виробник вказує, що ви відчуєте Dior Miss Dior Cherie чи Attar Collection Crystal Love for Her. Як багато хто помітив - не має нічого спільного, зокрема самого настрою.
Frosted Cream Zara - ось що це за аромат. Це той популярний вершково-полуничний аромат, який заставляв дівчат скуповувати його. Багато хто про нього і не чув, але як людна яка не вхопила свою пляшечку в якийсь момент, можу сказати цілком рішуче - ЦЕЙ АРОМАТ ПРОСТО ІДЕНТИЧЕН.
Відміність є. Але не в звучанні.
Стійкість Зари - десь 4-5 годин. У аромата від FCP - десь 6-7 в шлейфі і десь до 12 близько до шкіри. На одязі - до прання, при тому що він доволі яскравий.
Шлейф у Frosted Cream - середня, десь витягнута рука. Long Island - розішовся по всій кімнаті.
Long Island - більш насиченіший, більш стікійший та шлейфовий. Тож я вважаю що це не реально шикарно, бо ціна у аромату неймовірно приємна.
Коментарі (0)