Hanna Domashenko

Польський преміальний бренд Dr. Irena Eris

Польський преміальний бренд Dr. Irena Eris

Відгуки на ці засоби з лінійки Scientivist розділилися чітко на позитивні та негативні. Тому спробуємо розібратися, що ж це за креми та кому вони підійдуть!

Хоча категорія даної антиейдж лінійки 40+, та ми ж з вами розуміємо, що це лише умовний розподіл, а підбирати догляд все ж потрібно за потребами вашої шкіри.

Почну з себе: моя шкіра тьмяна, перші зморшки «входять в чат», нерівний тон шкіри, чорні цятки, розширені пори та поступова втрата пружності. Але я і не молодію та й мені вже давно не 17 😅

Плюси:
-Додатковий захист SPF20
-Відмінне зволоження шкіри
-Розгладження легких дермальних заломів на шкірі
-Приємна текстура
Мінуси:
-Для комбінованої шкіри крем може здаватися надто густим та заважким (тому тут треба балансувати)

Я користуюсь цим кремом щодня! Його аромат - це щось неймовірне! Ніби ви та сама найгарніша троянда! Завдяки SPF20 ви маєте додатковий захист від сонця. Також крем чудово "дружить" з тональними основами. У мене комбінована шкіра, тому я наношу його тоненькою вуаллю і тоді все супер і шкіра не переобтяжується!

Висипань не викликав. Тон шкіри вирівнявся. Шкіра стала, ніби оксамитовою та більш пружною. І ще важливо: ваше обличчя закінчується на зоні декольте, тому всі доглядові штуки для обличчя не забувайте наносити ще й на шию!

Цей крем досить густий, не має віддушки. Спочатку, чесно кажучи, я його не зрозуміла, бо при першому нанесенні він мені підпікав очі. А потім я зрозуміла, що нанесла його дуже близько до слизової. Наступного разу я наносила крем вже більш акуратно і подразнень не було.

Цей крем гарно зволожує ніжну шкіру навколо очей. За весь час тестування шкіра стала ніби більш щільною в цій ніжній зоні, а невеликі мімічні зморшки дійсно вирівнялися. Це один з найкращих кремів для шкіри навколо очей, якими я користувалася!

Я безмежно вдячна редакції Мейкап за цей чудовий набір! Розкіш преміальних продуктів починається з упакування, вигляду витончених, важких баночок, віддушки... Кожного разу наносиш продукт на шкіру і ніби поринаєш у якийсь королівський SPA догляд! Відчуваєш себе неповторною, доглянутою жінкою!