Juli Butik

Крем для рук "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex

Крем для рук "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex
Крем для рук "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex
Крем для рук "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex
Крем для рук "Екстразволоження шкіри" Beauty Derm Skin Care Hydro Boost Ceramide Complex

Має приємний аромат : ванільно - квітковий. Не нав'язливий, на руках він не залишається надовго.

Екстразволоження я не помітила)))) та всеж цей кремчик достатньо не поганий, легкий. В мене дуже суха шкіра рук, тому в холодну пору він мені не підходить, а от на літо те що треба)

Крем швидко вбирається в шкіру, має легку консистенцію. Неприємних відчутів на шкірі після нанесення немає. Добре пом'якшує руки та дарує їм ніжність.

Aqua - розчинник (Цілком безпечно)

Mineral Oil - рідка олія, продукт нафтопереробки високого очищення. Застосовується для пом'якшення, змащування та розчинення інших інгредієнтів. Сприяє утриманню вологи в шкірі. Є найчастішою причиною вугрів та алергічного висипу, алергічні реакції (нафтохімічна алергія). Містить у високих концентраціях канцерогени – речовини, що є причиною онкозахворювань. (Допустимо)

Isopropyl Myristate - складний ефір, дозволяє отримувати низьков'язкі емульсії, які добре вбираються у шкіру. Широко використовується як жировий та пом'якшувальний компонент у косметиці. Належить до комедогенних речовин. (Допустимо)

Glycerin - зволожувач (Цілком безпечно)

Emulsifying Wax - емульгуючий віск допомагає покращити консистенцію та текстуру кінцевого продукту, не залишаючи жирної плівки. Це суміш, отримана з рослинного або нафтового воску, перетвореного в емульсію за допомогою доданих миючих засобів. Емульгуючий віск може допомогти зменшити запалення шкіри та розлади, такі як екзема та псоріаз. Віск омолоджує шкіру, покращуючи зволоження та надаючи полегшення чутливій шкірі. (Допустимо)

Cetearyl Alcohol - суміш цетилового та стеарилового спиртів. використовується як розчинник, емульгатор, загусник, структурна основа для інших інгредієнтів. Зменшує кількість піни, що утворюється, або повністю запобігають її появі. Виробляється синтетичним шляхом, а також з кокосової та пальмової олії. (Цілком безпечно)

Glyceryl Monostearate - є сумішшю порцій гліцерину та стеаринової кислоти. Хоча він природним чином міститься в організмі людини і може бути отриманий тваринами, більшість гліцерилстеарату, який використовується в косметиці, є рослинного походження (наприклад, з оливкової олії чи кокосового горіха) або виробленого синтетичним шляхом. Використовується як пом’якшувач, поверхнево-активна речовина та емульгатор. Його зволожуючі властивості допомагають шкірі виглядати та відчувати себе м’якшою та гладшою. Він також утворює бар’єр на шкірі, запобігаючи втраті води. Крім того, гліцерилстеарат використовується як харчова добавка. (Безпечно)

Pentylene Glycol - зволожуючий і кондиціонуючий інгредієнт, розчинник. (Безпечно)

Sodium Polyacrylate - є натрієвої сіллю полиакриловой кислоти. Діє як загущувач, підсилювач текстури, плівкоутворювальний агент і стабілізатор емульсії. (Допустимо)

Xanthan Gum - камедь кукурудзяного цукру. Дуже сильний загусник, нетоксична, не подразнює шкіру. (Цілком безпечно)

D-Panthenol - Має загоювальну, зволожуючу та розгладжуючу дію. (Безпечно)

Cocos Nucifera (Coconut) Oil - кокосова олія. (Безпечно)

Haematococcus Pluvialis Juice - антиоксидант. (Безпечно)

Phaffia Rhodozyma Ferment Extract - сповільнює процеси старіння (Безпечно)

Disodium EDTA - динатрієва сіль. Використовується для пом'якшення водного середовища, зв'язування іонів двовалентних металів. Має низьку токсичність. Однак, оскільки динатрієва сіль EDTA також діє як підсилювач для посилення поглинання продукту, слід бути обережним щодо всієї формули, якщо в ній є будь-які інші потенційно шкідливі хімічні речовини/інгредієнти, які можуть вільно вбиратися в шкіру через «допомогу» з боку динатрію ЕДТА. (Допустимо)

Sodium Hydroxide - сильний луг. Може завдати серйозної шкоди очам. Шкідливий при контакті зі шкірою або при вдиханні. У високих концентраціях викликає подразнення та почервоніння шкіри. (Середня безпека)

Phospholipids - складні ефіри багатоатомних спиртів та вищих жирних кислот. У косметичних засобах використовуються для відновлення нормальної структури шкіри та ліпідного балансу, особливо в засобах для сухої шкіри. (Цілком безпечно)

Sphingolipids - складні ліпіди, використовуються як ефективні агенти для кондиціювання для шкіри і волосся. (Безпечно)

Sodium PCA - натрієва сіль. Пом'якшує та зволожує шкіру, захищає від УФ променів. Використовується як високоефективна зволожуюча речовина, антистатик. (Цілком безпечно)

Sodium Lactate - натрієва сіль молочної кислоти – компонент натурального зволожуючого фактора шкіри. Використовується в засобах догляду за шкірою як зволожуючий агент. (Цілком безпечно)

Arginine - амінокислота. (Цілком безпечно)

Aspartic Acid - аспаргінова кислота. Надає антивікову дію при нанесенні на шкіру (Цілком безпечно)

PCA - є природним зволожуючим агентом, він надає еластичність і зволожуючі властивості. (Безпечно)

Glycine - мінооцтова кислота. Застосовується як загусник та структуроутворюючий компонент у косметичних виробах для догляду за шкірою. Зареєстрований як харчова добавка Е640. Може використовуватись у косметичних засобах «натурального» напряму. (Цілком безпечно)

Alanine - нормалізує фізіологічний стан шкіри. (Цілком безпечно)

Serine - амінокислота, використовується як зволожуючий компонент у косметичних емульсіях. Біологічна дія - імуномодулююча, що покращує структуру шкіри. (Цілком безпечно)

Valine - Валін здатний зволожувати шкіру (Цілком безпечно)

Proline - сприяє синтезу колагену, має протизапальну дію. (Безпечно)

Threonine - бере участь в утворенні колагену та еластину. (Безпечно)

Isoleucine - незамінна амінокислота, яка відома своєю здатністю підтримувати відновлення тканин (Безпечно)

Histidine - володіє антиоксидантною здатністю і може заспокоювати шкіру. (Цілком безпечно)

Phenylalanine - відновлює шкіру, надає пружність, зволожує. (Цілком безпечно)

Sodium Hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти. Застосовується як зволожуючий, захисний та гелеутворюючий інгредієнт (Безпечно)

Parfume - парфумування (Середня безпека)

Phenoxyethanol - консервант, компонент антисептичної дії, має легку зволожуючу дію, використовується і як репелент. Існують суперечливі дані про його безпеку. Найбільше занепокоєння викликано зареєстрованими випадками поганої реакції шкіри та взаємодії нервової системи у немовлят. (Допустимо)

Methylparaben - консервант. (Середня безпека)

Ethylparaben - консервант. (Середня безпека)

Propylparaben - консервант. Парабени імітують естроген і можуть діяти як потенційні руйнівники гормональної (ендокринної) системи. (Середня безпека)

BHT - консервант. (Допустимо)