Догляд за локонами
Або як підтримувати здорове сяйво волосся?
В одному дописі я зібрала все, чим користувалася, користуюся і планую користуватися надалі. Але чи усіма?
Ні. Розповім про кожен засіб по порядку (як на фото в каруселі):
- Краще за дитячу лінійку шампунів від Johnson's не придумали ще 👍(рожевий шампунь для кучерів, заспокійливий фіолетовий з лавандою, жовтий - для тонкого волосся, підходить і для освітленого, бо має низький рівень ph , а тому не так швидко змиває фарбу, на відміну від ШГО (шампунів глибокого очищення) з високим pH).
- Шампунь від Elseve проти жовтизни – однозначно 👎 Сушить і так вже знебарвлене волосся, береться іноді плямами, окрім того, що прибирає жовтизну, він ще й абсорбує природній блиск. Сіре, попелясте волосся, наглухо матове – це не для мене. Замість нього придбала такі 2 відтіночні засоби:
- Бондінг-маска з аргановою олією від TRESemmé з аргановою олією чудово живить волосся. Після неї воно не ламке, струїться як шовк👍 Вона СИНЯ, а не фіолетова, тому в змозі нейтралізувати небажану рижину. Пахне приємно. Наносити тільки в рукавичках, бо тінтує на шкірі.
- Мус від Schwarzkopf IGORA PEARL не тінтує, пінка фіолетового кольору не перетворює жовтизну на "сивину", як Ельсев, а надає рожево-перлинного відтінку. Лайк👍
- Маска NUMERO з авокадо від Brelil. Супер. Ефект ламінування. Волосся менше пушиться й електризується. Взимку топ: насичує поживними натуральними елементами, надає блиск, запобігає надмірної сухості, та як результат зменшує ламкість локонів. Хочу спробувати з вівсом👍
- Бальзами-ополіскувачі з серії Botanic Therapy від Garnier загалом нормальні, але краще купити кокосову, касторову олію чи олію макадамії в чистому вигляді🤙
- Бальзами-ополіскувачі з серії Botanic Therapy від Garnier загалом нормальні, але краще купити касторові олію чи олію амли чи макадамії в чистому вигляді🤙
- з серії Botanic Therapy від Garnier загалом нормальні, але краще купити касторові олію чи олію макадамії в чистому вигляді🤙з серії Botanic Therapy від Garnier загалом нормальні, але краще купити касторові олію чи олію макадамії в чистому вигляді🤙
- Кондиціонер (чи то комплексний догляд) Гудбай посічені кінчики 3 в 1 (пишуть, що це "незмивашка", але якщо робити так, то локони будуть висіти як шмарклі). Чесно і відверто не зрозуміла ефекту. Единий плюс – аромат кавуна. Усе інше - провал 👎
- Бальзами від Ельсев: чорний – супер👍, волосся сильне, а хвіст густий, як після салонного догляду, а ось жовтий – фу, ще й блискітками шимерними, навіщо? Блиск має бути натуральним, а не оце все👎
- Двофазні спреї – однозначно супер. Доприскала обидві пляшки. Ідуть як термозахист і як зволоження 👍
- Спреї від LL LEVEL Ботокс ще нічого, допомагає краще розплутувати волосся. Наносити на вологе волосся, щоб не обтяжувало. Зелений з пробіотиками треба використовувати з таким самим шампунем, але мені не зайшло👎
- Олії для волосся відправляю мільйон уподобайок👍 Борються з посіченими кінчиками, надають м'якість і "живий" блиск. У мене ще є олійка від Sol de Janeiro (є окремий пост із доглядовими засобами цього бренду). Єдиний мінус – сироватку Гудбай посічені кінчики! Зняли з виробницва.😪 Я плачу не один місяць, моє горе невтішне. Зняла відео на згадку про цю "перлину" з усіх олій.
Гребінці використовую з рідкими зубчиками, люблю дерев'яні. Вони не вискубують волосся пачками.
Коментарі (0)