Христина 🌺

Пусті баночки…

Пусті баночки…

В листопаді я не писала про пусті баночки, бо практично нічого не закінчувалось...тож зроблю це зараз разом за 2 місяці...

Вже по стандарту, спочатку описую те, чим користуюся завжди, купую регулярно і завжди повертаюся до цього знову. І, хоч я вже описувала деякі продукти багато разів...але, якщо косметика дійсно класна, то можна про неї говорити знов і знов😉.

1). Парфумоване рідке мило DeLamark I'm Ukrainian. Тут все максимально класне: натуральний склад, чудовий ненавʼязливий запах. Це вже друге мило, і точно буду купувати ще.

2). Інтимний гель Comex. Купувала вперше, тому мініатюрка. Сподобався дуже, тут чудовий склад, дуже приємний запах. Нема після нього ні подразненн, ні дискомфорту.

3). Гель для вмивання Comex для жирної шкіри. Дуже класний запах евкаліпту. На літо-ідеальний варіант. Також класний варіант для дівчаток, замість мила...бо тут првністю безпечний склад і натуральні компоненти.

4). Крем для ніг Shelly. Теж дуже сподобався, повністю виконує свої функції. Наразі для мене це найоптимальніший крем з бюджетною ціною.

Пусті баночки…

Цього разу вирішила виділити окремим пунктом...

1) Шампунь Vichy кератолічний шампунь для шкіри з проявами лущення і свербіння. Купувала чоловікові, в нього є з цим проблеми. Поки користувався-було ніби все добре. Потім зробив 2 тижні перерву- знов все повторилося. Особисто для мене це занадто дорогий шампунь для такого нетривалого ефекту. Зараз шукаю заміну.

2). Шампунь Rituals для гладкого і блискучого волосся. Запах тут неймовірний, він тримається ~добу. Класний дизайн, оригінальний.І все. Більше він не робить нічого. Волосся з ним стає ніби тонше і постійно липне до лоба, якесь наелектризоване. Купувала ~за 400 грн, бо реклама-це рушійна сила😅. Спробувала. Більше купувати не буду.

3). Кондиціонер Matrix food for soft. Це, мабуть один з небагатьох кондиціонерів, який мені підійшов. Я б навіть сказала, найкращий. Він дуже класно впливає на моє волосся, і не обтяжує його. Може й за це в мене зараз найдовша довжина за десятиліття🤔. Купила повторно.

Ці продукти я купила вперше. Деякі купила вже повторно, ще дещо точно повторю знов.

1). Міцелярна вода Bioderma. Брала мініатюрку, бо не знала, чи підійде. Вже купила повномірку, бо це дійсно найкраща міцелярка для мене, яка знімає макіяж без зайвих зусиль. Тут, на Мейкапі на неї дуже часто класні знижки.

2). Крем Mustela для атопічної шкіри. Це єдиний крем, який допоміг позбутися АД. І склад ідеальний.

3). Тонік Thayers з лимоном. Ці тоніки купую завжди. Вони для мене максимально прості і максимально дієві. Єдине, що цей з лимоном підійде більше на літо. Він не є моїм фаворитом з-поміж інших тоніків Thayers, бо трішки жорсткіший.

4). SPF beauty of Joseon. Про нього вже було сказано дуже багато. Це найкращий SPF, яким користувалася. Не лягає маскою, не вибілює лице, але освітлює його, легкий і не відчутний на шкірі. Дієвий, має ще й доглядальні властивості.

4). Крем під очі L'Oréal Hyaluron expert. Колись хтось писав, що він замінює рідкі патчі. Так, я повністю з цим згідна. Не знаю як, але він " приводить до тями" обличчя (особливо після сну) за декілька хвилин. Знімає набряки і зменшує припухлість за декілька хвилин. Мені він дає кращий ефект, ніж патчі. Хто очікує розгладження зморшок і омолодження- це не про нього. Зате погляд стане свіжим моментально. Це єдиний доглядовий продукт L'Oréal, який мені так підійшов.

1). Блиск максимайзер для губ Catrice. Тут, в принципі, я не маю нічого проти цього блиску. Я ним користувалася ціле літо. Але він мені дуже пече губи. Ефекту збільшення нема, а є тільки вигляд покусаних губ. Він класно блистить, але рідкий і не тримає форму, і дуже не зручний пензлик. Тим більше, тепер знайшла набагато кращу заміну...нехай дорожчу, але тут дійсно максимальний ефект.

2). Маска для губ Laneige, навколо якої стільки ажіотажу. Звісно і я не могла залишитися осторонь. Вистачає надовго, вона дає класний блиск губам, гарний запах. Аж потім я провірила склад🤦‍♀️. Краще б цього не робила🙄. Це доглядова косметика, яку потрібно залишати на ніч...а по суті стільки хімії. І ще вона спричиняє звикання. Чим більше нею мастила губи, тим більше вони ставали сухішими, і весь час хотілося помастити знову. За цю ціну знайшла набагато кращу маску з повністю натуральним складом, яка дійсно дає ефект.