Мій лідер серед натуральних дезодорантів та відкриття для себе нового сегменту виробників
Маю на меті у наступних дописах вперше доторкнутися до такої теми як українські бренди, чоловіча доглядова косметика та навіть українська парфумерія.
Щодо вітчизняної продукції-то моє знайомство із нею відбулось лише декілька місяців тому, раніше я вважав, що українські компанії не можуть зробити якісного продукту, але, як не дивно, я помилявся.
Ніколи у моєму makeup club не було подібних тем, проте це буде цікаво як для чоловіків, так і жінок які обирають подарунки для своїх рідних сильної статі.
Сподіваюсь Вам це буде корисним.
Розпочну із камінчика у город компанії Clarins та їх просто жахливого Deodorant Roll, натомість покажу гарну альтернативу від української компанії Mr.Scrubber.
Тож, Clarins-численні продукти цього бренду були у мене, проте жодному із них я не готовий дати більше 3-х із 5-ти можливих зірок. Така ж сама ситуація і відносно їх Deodorant Roll чоловічої лінійки.
Єдине за що його варто відзначити - це аромат. Тут дійсно питань не виникає ніяких, чого не можна сказати про всі інші параметри.
Якщо ви раніше не зустрічали білі розводи на одежі - цей продукт чудово познайомить із такими нюансами при використанні. Також я не можу виділити в гарному світлі його основну задачу-зменшення потовиділення та уникання неприємного запаху, тут скоріше ситуація регулюється виключно ароматом цього дезодоранту, аніж чимось іншим.
Щодо складу deodorant roll від Clarins - на вас очікують декілька камедогенних інгредієнтів та спирт. Нюанси при використанні засобів із таким складом розповім далі.
Склади: спирт, алюміній та інші мало корисні інгредієнти.
Насправді доволі важко підібрати для себе дезодорант з адекватним складом продукту. У тому ж Clarins ми маємо спирт та камедогени, в Intensa знову ж спирт, деякі інші мають у складі також алюміній.
Кожен із цих складів здатен створити проблему для вашої шкіри. Спиртові дезодоранти найбільше сушать шкіру та відповідно можуть впливати на закупорення пор.
Алюміній у складі впливає роботу потової залози, зменшуючи її роботу, і хоч на даний час є думка, що помірне використання таких продуктів не несе шкоди, проте врахуйте момент, що ви можете купувати певний дезодорант із року в рік - і тоді однозначно сказати про відсутність шкоди для вас - буде неможливо.
Про камедогенні склади не чули, мабуть, тільки ліниві, проте пару слів сказати необхідно. Комедогенність - це потенціал компонентів закупорювати пори, викликати відкриті та закриті комедони (чорні та білі крапки на шкірі) і, як наслідок, акне.
Моя перша покупка косметичного засобу вітчизняного виробника Natural Perfumed Deodorant Stick від Mr.Scrubber.
Як може бути зрозумілим з інформації у моєму профілі - моя шкіра схильна до акне і зараз я намагаюсь свідомо підходити до вибору засобів особистої гігієни та доглядових продуктів для шкіри та волосся. Мені важливо щоб ці засоби не мали у складі камедогенних інгредієнтів та таких, що можуть викликати певні проблеми зі шкірою при їх використанні.
Саме з такими думками я і прийшов до сьогоднішнього засобу, склад якого виявився повністю безпечним, чого не можна було сказати щодо моїх колишніх фаворитів у цій категорії.
Особисто для мене також дуже важливим є наявність аромату у дезодоранті, водночас легкість та тихе звучання цього аромату, що не буде заважати моєму парфумові, з цим у Natural Perfumed Deodorant Stick також немає ніяких проблем. Його запах на акватичну тематику - доволі приємний, однозначно чоловічий та не про бюджетний дезодорант, який своїм ароматом так і кричить про свою низьку ціну. Любителям Old Spice окремий “Привіт”.
Щодо терміну дії - сподіваюсь, що після опису дії спиртових складів не залишилось людей, котрим потрібен дезодорант який висушить шкіру і зробить, так званий захист на 36 годин.
З цим дезодорантом можете розраховувати на 5-6 годин, після чого за необхідності треба поновлювати.
Отож, сміливо можу рекомендувати даний продукт людям, котрі звертають увагу на склади того, що вони наносять на шкіру, а також тим, хто хоче отримати в рази кращу альтернативу дорогому бренду.
І хоч це був перший продукт від українського виробника на моїй полиці, але саме після нього я і замовив собі доволі багато інших продуктів та навіть вирішив дати шанс вітчизняній парфумерії. Саме про це і будуть мої наступні дописи.
Коментарі (0)