Vladyslav Koval

Мій лідер серед натуральних дезодорантів та відкриття для себе нового сегменту виробників

Мій лідер серед натуральних дезодорантів та відкриття для себе нового сегменту виробників

Щодо вітчизняної продукції-то моє знайомство із нею відбулось лише декілька місяців тому, раніше я вважав, що українські компанії не можуть зробити якісного продукту, але, як не дивно, я помилявся.

Ніколи у моєму makeup club не було подібних тем, проте це буде цікаво як для чоловіків, так і жінок які обирають подарунки для своїх рідних сильної статі.

Сподіваюсь Вам це буде корисним.

Мій лідер серед натуральних дезодорантів та відкриття для себе нового сегменту виробників

Тож, Clarins-численні продукти цього бренду були у мене, проте жодному із них я не готовий дати більше 3-х із 5-ти можливих зірок. Така ж сама ситуація і відносно їх Deodorant Roll чоловічої лінійки.

Єдине за що його варто відзначити - це аромат. Тут дійсно питань не виникає ніяких, чого не можна сказати про всі інші параметри.

Якщо ви раніше не зустрічали білі розводи на одежі - цей продукт чудово познайомить із такими нюансами при використанні. Також я не можу виділити в гарному світлі його основну задачу-зменшення потовиділення та уникання неприємного запаху, тут скоріше ситуація регулюється виключно ароматом цього дезодоранту, аніж чимось іншим.

Щодо складу deodorant roll від Clarins - на вас очікують декілька камедогенних інгредієнтів та спирт. Нюанси при використанні засобів із таким складом розповім далі.

Насправді доволі важко підібрати для себе дезодорант з адекватним складом продукту. У тому ж Clarins ми маємо спирт та камедогени, в Intensa знову ж спирт, деякі інші мають у складі також алюміній.

Кожен із цих складів здатен створити проблему для вашої шкіри. Спиртові дезодоранти найбільше сушать шкіру та відповідно можуть впливати на закупорення пор.

Алюміній у складі впливає роботу потової залози, зменшуючи її роботу, і хоч на даний час є думка, що помірне використання таких продуктів не несе шкоди, проте врахуйте момент, що ви можете купувати певний дезодорант із року в рік - і тоді однозначно сказати про відсутність шкоди для вас - буде неможливо.

Про камедогенні склади не чули, мабуть, тільки ліниві, проте пару слів сказати необхідно. Комедогенність - це потенціал компонентів закупорювати пори, викликати відкриті та закриті комедони (чорні та білі крапки на шкірі) і, як наслідок, акне.

Як може бути зрозумілим з інформації у моєму профілі - моя шкіра схильна до акне і зараз я намагаюсь свідомо підходити до вибору засобів особистої гігієни та доглядових продуктів для шкіри та волосся. Мені важливо щоб ці засоби не мали у складі камедогенних інгредієнтів та таких, що можуть викликати певні проблеми зі шкірою при їх використанні.

Саме з такими думками я і прийшов до сьогоднішнього засобу, склад якого виявився повністю безпечним, чого не можна було сказати щодо моїх колишніх фаворитів у цій категорії.

Особисто для мене також дуже важливим є наявність аромату у дезодоранті, водночас легкість та тихе звучання цього аромату, що не буде заважати моєму парфумові, з цим у Natural Perfumed Deodorant Stick також немає ніяких проблем. Його запах на акватичну тематику - доволі приємний, однозначно чоловічий та не про бюджетний дезодорант, який своїм ароматом так і кричить про свою низьку ціну. Любителям Old Spice окремий “Привіт”.

Щодо терміну дії - сподіваюсь, що після опису дії спиртових складів не залишилось людей, котрим потрібен дезодорант який висушить шкіру і зробить, так званий захист на 36 годин.

З цим дезодорантом можете розраховувати на 5-6 годин, після чого за необхідності треба поновлювати.

Отож, сміливо можу рекомендувати даний продукт людям, котрі звертають увагу на склади того, що вони наносять на шкіру, а також тим, хто хоче отримати в рази кращу альтернативу дорогому бренду.

І хоч це був перший продукт від українського виробника на моїй полиці, але саме після нього я і замовив собі доволі багато інших продуктів та навіть вирішив дати шанс вітчизняній парфумерії. Саме про це і будуть мої наступні дописи.