Alyona Fedyk

Найкомфортніша матова помада (та чи дійсно на 100% матова?)

Найкомфортніша матова помада (та чи дійсно на 100% матова?)

Як би я не пручалась та не відмовлялась від червоної помади на губах, іноді оте “дівоче” перемагає:) Погодьтесь, коли постійно надаєш перевагу нюду, все-одно приходить момент істини: потрібно хоча б сьогодні додати яскравих фарб.

Спонтанне рішення нанести на губи червону помаду прийшло після деяких ваших дописів, дівчатка. Ви надихаєте та даєте зрозуміти, що життя триває, і наша краса не повинна згасати… В косметичці, десь на самому її дні, лежала моя фаворитка – NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Cream у соковитому відтінку 01 Amsterdam. Колір допомагала обирати подруга і я дуже добре пам’ятаю, як вона сказала, що це ідеальний червоний для блондинок:) Але найбільша перевага цієї помади далеко не відтінок…

  • Одразу після нанесення я відчуваю доволі жирненьку текстуру, яка, відверто кажучи, дає ефект зволоження (тому може здатись, що вона трішки “плішивить”). Мої губи зараз не в ідеальному стані, але ви тільки подивіться, як рівненько вона лягла на шкіру! Де там та сухість?
  • Застигає до матовості вона не миттєво. Потрібно почекати хвилин 5. Але я вважаю, що це добре, бо якщо помада одразу стає матовою – це прямий шлях до шелушіння та стягнутості шкіри губ.
  • Фініш – не зовсім матовий, я б сказала – оксамитово-сатиновий. Ідеальний!:)
  • Дууууже приємна на губах. За весь час я не відчула ні краплі дискомфорту. Таке враження, ніби поверх помади був бальзам.
  • Стійкість. Не можу стверджувати, що вона мегастійка… Але хіба можна за це знімати бали?:) Я б не хотіла, щоб червона помада в’їдалась в губи так, щоб ніякий демакіяж її не змив. Ця змивається легко, і в тріщинках не лишається пігменту.

Зробіть сьогодні для себе щось приємне, ви заслужили. А в коментарях поділіться, чим саме ви себе побалували. Всіх міцно обіймаю!❤️